• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
3 produkter
Sorter efter:
Du har set 3 ud af 3 produkter

Sporty sko fra Reebok

Amerikanske Reebok er en af verdens førende sportsmærker. Reebok tilbyder sko af høj kvalitet til både løb, fitness, fodbold og som klassisk streetwear. Mærket er kendt for sit høje teknologiske niveau, unikke designs samt at lave samarbejdsaftaler med kendte sportsstjerner, musikere og skuespillere.

For eksempel har Reebok indgået i et samarbejde med bl.a. Jay-Z, 50 Cent og Scarlett Johansson og mange andre kendte. Det betyder, at du har mulighed for at gå i de sko, som disse personligheder har været med til at designe og introducere.

Sport og fitness har altid været to vigtige fokuspunkter for Reebok, og derfor har brandet optimeret deres sko, så komfort og funktionalitet er i top. Derudover lægger Reebok også vægt på at skabe et afslappet look til dit outfit, og af den grund er dette brand designet til at blive brugt til både sport og til hverdagen. Men du kan også sagtens tage et par sneakers på fra Reebok, hvis du foretrækker at gøre dit klassiske outfit mere afslappet.

Historien bag Reebok

Reebok blev etableret i 1895 i byen Bolton i England af Joseph William Foster, som producerede de første løbesko med pigge og dermed revolutionerede hele branchen. I 1958 startede to af Fosters sønner Reebok, og i 1979 blev Reebok introduceret til det amerikanske marked. Adidas opkøbte Reebok i 2005, men brandet fungerer stadig som en selvstændig enhed i dag.

Reebok har efterhånden været en stor spiller på det globale marked i mange år og specielt i løbet af de seneste par år, har Reebok genfundet vejen til at være en af verdens globale ledere, når det kommer til sko med et sporty look, og som har en høj grad af komfort.

De er specialister inden for netop den sporty stil af sneakers, hvor de gang på gang finder vejen til en god symfoni mellem sko til dagligdagsbrug og sko til en mere klassisk stil. Reebok har særligt fokuseret på børnesko de seneste år, og deres sko har vundet stort indpas hos mange, hvilket vi selvfølgelig har fået øjnene op for her hos Skoringen. Derfor har vi et stort udvalg af netop sko til børn her på siden.

Reebok er et brand for dig, der elsker at være aktiv, men også hvis du ønsker et mere afslappet look til din stil - eller hvis du blot foretrækker sko i høj kvalitet og høj komfort.

Finde dine nye Reebok her hos Skoringen

For at gøre din købsoplevelse bedre og mere effektiv kan du vælge at sortere din søgning ud fra forskellige faktorer. På den måde kan du let filtrere de vigtigste parametre for dig, når du leder efter Reebok sko. Du kan bl.a. vælge mellem disse variabler:

  • Størrelser
  • Farver
  • Materialer
  • Priser
  • Køn

Derudover har vi også et stort udvalg af Reebok sko til børn. Vi sørger hele tiden for at have et stort sortiment af funktionelle og smarte sko fra Reebok, så du kan vælge præcis din favoritsko. Uanset, hvilke slags sko du vælger fra dette brand, så får du altid produkter i høj kvalitet, og hvor der er lagt vægt på at udvikle moderne sportssko, der kan bruges til alle anledninger.

Der er dermed ikke længere en klar grænse mellem sport og mode, hvilket Reebok i høj grad beviser med deres kollektioner af smarte og sporty sneakers.

Der er mange gode grunde til at vælge Reebok som dit foretrukne brand, og du kan endda købe sko fra Reebok med god samvittighed, for brandet har nemlig også stor fokus på klimaet. For eksempel gør Reebok brug af minimum 30% genanvendelige materialer til produktionen af deres sko.

Vedligehold dine Reebok på den rigtige måde

Når du først har fundet de rette sko fra Reebok, er det altid en god idé at sørge for, at skoene får den optimale behandling. Det kan være en svær proces at holde skoene rene - især hvis de er hvide - men sådan behøver det ikke at være. Hos Skoringen finder du et bredt sortiment af produkter til rengøring og hygiejne af dine sko. Du kan se vores udvalg her.

Hvis du gerne vil give dine Reebok sko den maksimale ydeevne, så de kan holde i lang tid fremover, så bør du overveje at give dem en omgang imprægnering. Imprægnering er nemlig den optimale form for forebyggelse, der beskytter skoene, så de hele tiden er flotte og funktionsdygtige. Her finder du vores produkter til imprægnering af sko.

Køb Reebok hos Skoringen

Synes du, at et par smarte sko fra Reebok lige er noget for dig, så kan du nemt og hurtigt bestille dine favoritter direkte hjem til dig via vores webshop. Eksempelvis et par Reebok Nano som er en af vores mest populære modeller.
Så behandler vi din ordre så hurtigt som muligt og sender dine nye sko hjem til dig - vi ved nemlig, at du er spændt på at tage skoene i brug. Du kan forvente en levering på 1-3 hverdage. Vi opdaterer hele tiden vores udvalg, så du har mulighed for at få de nyeste sko fra Reebok.

Alternativt har du også altid mulighed for at komme og prøve skoene i en af vores mange fysiske butikker. Du finder en oversigt over vores butikker her. Vi er parate til at guide dig til de helt rigtige sko fra Reebok i din lokale Skoringen-butik. Vi ser frem til at modtage din ordre, og vi håber, at du bliver glad for dine nye sko fra Reebok.