• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
54 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 54 produkter

Fila sneakers til hele familien

Hvis du er født efter 1990, forbinder du nok først og fremmest Fila med streetwear og chunky, genkendelige Fila sneakers. Hvis du er født et par årtier eller tre tidligere, får Fila dig måske snarere til at tænke på verdenskendte og legendariske sportsstjerner som den svenske tennisstjerne Björn Borg.

Lang tid før Fila sneakers fandt vej til så godt som alle teenageres fødder, fik Fila nemlig global opmærksomhed og succes, da mærket lancerede deres sportswear-linje. Mærket sikrede sig, at tidens største sportsstjerner hoppede i Fila fra top til tå. Særligt i tennisverdenen fik Fila stor succes som leverandør af moderne sportstøj. I 1976 var Björn Borg iklædt Fila, da han vandt sin første af fem Wimbledon-titler.

Med afsæt i mærkets succes i tenniskredse fortsatte Fila deres kurs mod at blive et af de store sportsmærker. I løbet af 80’erne og 90’erne begyndte store stjerner inden for blandt andet baseball, basketball, amerikansk fodbold og motorsport også at hoppe i Fila sneakers og sportstøj i mærkets signaturfarver, blå og rød.

Fra traditionelt italiensk design til sporty Fila sneakers

Historien om det italienske mærke, der i dag har succes verden over, starter slet ikke med Fila sneakers og sportstøj til tennisstjerner. Historien om Fila starter et helt andet sted. Nærmere bestemt i den lille landsby Biella i de italienske alper. Det er en historie om et lille familieforetagende, der blev til en verdensomspændende succes.

Fortællingen om Fila sneakers tager sin begyndelse helt tilbage i starten af 1900-tallet, hvor to italienske brødre designede kvalitetstøj og lækkert strik. Brødrene drev en lille virksomhed i de italienske alper, men de havde større ambitioner end det. I løbet af 1920’erne begyndte de to italienske brødre deres rejse mod at blive et af de største italienske modebrands.

Fila har gennem mere end 100 år gennemgået en enorm forvandling, der blandt andet har gjort mærket til en global succes og sikret FILA sneakers en plads i historiebøgerne ved side af andre ikoniske sko fra mærker som Nike, Adidas og Reebok. Millioner af både unge og gamle mennesker verden over ved, hvordan en Fila sneaker ser ud, og hvorfor den er helt genial til alt fra rå jeans og feminine kjoler.

Fila sneakers til børn og voksne

Fila sneakers forener praktik, gode materialer og klassisk design i et par sko. Deres meget komfortable og meget flotte sko kan heldigvis fås til både mænd og kvinder. Hos Skoringen forhandler vi et stort udvalg af Fila sneakers til damer i alverdens farver og former. Mændene skal selvfølgelig heller ikke snydes, så du kan også gå på opdagelse i vores sortiment af Fila sneakers til herrer. I vores Fila-sortiment finder du blandt andet:

  • Klassiske Fila sneakers i mange forskellige farver
  • Høje Fila sneakers med snøre
  • Bløde badesandaler i Filas signaturfarver

Uanset om du går på jagt efter klassikere fra Fila i vores dame- eller herreafdeling, kan du finde flotte og behagelige sneakers, der vil se strålende ud i din garderobe.

Fila designer ikke kun lækkert sportstøj og seje sneakers til voksne. Hvis du vil forkæle dine børn med et par sneakers fra Fila, kan du også få fingre i en børnemodel af mange af Filas flotte sneaker-designs. Du finder alle vores Fila sneakers til børn her.