• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
192 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 192 produkter

ECCO støvler – Når du vil være ekstra god ved dine fødder

Du kender uden tvivl ECCO, og det er med god grund. Når du køber ECCO støvler ved du nemlig at det er kvalitet du får. Designet er klassisk og et du aldrig bliver træt af. De kan bruges i alle aldre, så selv hvis du kan huske at du er vokset op med dette lækre danske mærke, kan du også have meget glæde af det som voksen.

Her gør ECCO boots en forskel

ECCO støvler er dansk kvalitet med klasse. ECCO har støvler til hele familien, og her får du ikke bare de bedste materialer. Du får også en støvle, der er god at gå i og behagelig at have på. Tjek vores udvalg af ECCO støvler, og find et godt tilbud hos Skoringen.

Du vil sætte pris disse moderigtige ECCO støvler når du:

  • Skal bruge lækkert fodtøj der hjælper dig med at holde varmen i den kolde tid på året.
  • Er på udkig efter støvler i en kvalitet der holder, og som giver dine fødder gode forhold.
  • Ønsker at kunne vælge mellem mange modeller af både klassiske og moderne støvler.
  • Gerne vil give børnene støvler, der med sikkerhed holder dem varme, når de leger i sneen.

Hvilke ECCO støvler skal jeg vælge?

ECCO har et kæmpe udvalg af varme vinterstøvler og støvler til overgang til og fra den koldeste tid på året. Fælles for støvlerne er, at de er designet til at være behagelige at gå i, så du opnår den bedste komfort i løbet af dagen.

Komforten består også i ECCO støvlernes evne til at holde fødderne varme, uden at du kommer til at svede. Ved at skabe en så behagelig temperatur i støvlerne som muligt, vil de være behagelige at have på i timevis.

Mange modeller har en særlig indersål som giver ekstra isolering, og gør støvlen blødere at gå med. Denne indersål kan tages ud for at give mere plads til foden.

Find de bedste ECCO støvler – også på tilbud

Når du er på udkig efter gode tilbud på støvler og vinterstøvler fra ECCO, er der nogle detaljer du skal være opmærksom på:

  • Vinterstøvler eller smart overgangsstøvle: Til de meget kolde dage, vil et par lange forede støvler holde dig varm, når du færdes udenfor. Her kunne en model som ECCO Crepetray være et godt bud på en varm vinterstøvle. Forår og efterår behøver støvlen ikke være helt så varm, og du kan eventuelt vælge en kortere ankelstøvle.
  • Hvilket materiale: ECCO støvler findes i flere forskellige materialer, og valget er mest et spørgsmål om din personlige smag. Du skal være opmærksom på, at enkelte materialer er lettere at vedligeholde end andre.
  • Med eller uden hæl: I udvalget af støvler finder du modeller med og uden hæl. Også her er det mest din egen stil, der afgør, hvilken model der tiltaler dig mest. Hælen giver et elegant udtryk, og en flot holdning. Især på de støvler du overvejer at bruge til fest eller måske på kontoret, kan du vælge med en lille hæl.

Sådan vedligeholder du dine ECCO støvler

For at dine ECCO vinterstøvler kan blive ved med at se nye og flotte ud, kan du med fordel pleje dem med et særligt plejemiddel. Selve behandlingen tager ikke ret lang tid, men den sikrer en god imprægnering og en længere holdbarhed på støvlen.

Den daglige vedligeholdelse kan klares med en fugtig klud. Især børnenes støvler er ofte beskidte af mudder og snavs, og her kan en grundig aftørring gøre underværker. Sørg for at støvlerne får lov til at tørre stille og roligt, når de er blevet vasket.

Sne, sjap og vejsalt er hårde ved dit fodtøj. Derfor vil det være en god idé et imprægnere støvlerne nogle gange vinteren igennem. Vi har lavet et par små guider, der forklarer hvordan du bedst plejer og vedligeholder din sko og støvler i skind og læder, samt i ruskind.

Vi har naturligvis også et stort udvalg af forskellige produkter til imprægnering af støvler hos Skoringen. Husk at jævnlig pleje og imprægnering forlænger levetiden på dine sko og støvler.

Køb ECCO støvler online

Hvis du elsker at shoppe online, kan du glæde dig over at dine nye ECCO støvler, vinterstøvler eller støvler på tilbud er at finde på Skoringens online shop.

Hvis du endnu ikke har været i Skoringens online shop, så kan du allerede begynde at glæde dig. Her er der nemlig samlet et enormt udvalg af sko, alt lige fra brudesko til vinterstøvler og forårs sandaler. Om du er mand, kvinde, barn eller ung, vil du kunne finde et udvalg af sko, der passer til lige dig.

Kan det blive nemmere end at sidde derhjemme i stuen, i bussen på vej hjem med smartphonen eller med veninderne på en cafe og finde dine nye sko? Det bedste af det hele er at du er sikret en høj kvalitet, når du handler hos Skoringen, og at vi har alle dine yndlingsmærker. Vi har også nogle af de nye spændende modeller som f.eks. ECCO Shape, Crepetray og mange andre støvler fra ECCO.

Kom ned i en af vores butikker

Skoringen giver dig også mulighed for at købe dine nye ECCO støvler, Kangaroos sko eller en hel tredje slags sko eller støvler i en af vores butikker. Mon ikke du ikke allerede har besøgt mindst én af Skoringen ca 100 butikker? Og ligegyldigt om du har brug for nye støvler eller vinterstøvler fra ECCO eller ej, er du altid velkommen. Personalet er eksperter i sko og støvler og har erfaring i at råde dig til hvilken sko passer bedst, hvordan den skal plejes og meget mere. Er du i tvivl om noget, vil du gerne prøve skoen inden du køber, eller har du bare lyst til at komme ned i Skoringens butik, skal du være hjertelig velkommen.

Tjek vores gode tilbud på ECCO vinterstøvler hos Skoringen

Herover kan du se vores udsalg af ECCO vinterstøvler og støvler til forår og efterår.

Find dine favoritter, og glæd dig selv og resten af familien med lækre og varme vinterstøvler fra ECCO.

Hvis du ikke finder det, du søger, så besøg en af vores mange butikker, hvor vores skoeksperter står klar til at give dig råd og vejledning. Husk, at når du bestiller online, kan du altid ombytte varen hos den nærmeste Skoringen-butik.