• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
213 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 213 produkter

GORE-TEX®-sko fra ECCO

Hvis du vil holde fødderne tørre, er ECCO GORE-TEX®-sko til både damer, herrer og børn et godt valg. Med et par ECCO-sko med GORE-TEX®-membran kan du bevæge dig frit rundt udenfor, uden du skal bekymre dig om regnvejr, dug eller andre våde forhindringer på vejen. Hos Skoringen har vi altid et stort udvalg af ECCO GORE-TEX®-sko.

Vælg ECCO-sko med GORE-TEX® og få følgende fordele:

  • 100 % vind- og vandafvisende fodtøj
  • ECCOs velkendte og anerkendte kvalitet
  • Komfortable sko, hvor fødderne kan ånde frit
  • Vinterstøvler med tekstilfor, GORE-TEX®-membran og skridhæmmende sål
  • Vælg mellem mange forskellige størrelser, designs og farver

Vores udvalg af ECCO GORE-TEX®-sko byder på fodtøj af høj kvalitet, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed. Vi opdaterer løbende sortimentet med nye modeller, så du altid kan shoppe de nyeste styles. Vælg eksempelvis mellem klassiske sko, sneakers, støvler og vandrestøvler til både damer og herrer.

ECCO-sko med GORE-TEX®-membran er den perfekte kombination

Hvis du ikke i forvejen ved, hvad GORE-TEX® er, så er det kort fortalt et af de mest anerkendte brands indenfor outdoor-produkter. GORE-TEX® har en uovertruffen evne til at holde dine fødder tørre og varme, uanset hvilket vejr du begiver dig ud i – og du kan naturligvis også få ECCO-sko med GORE-TEX®-membraner.

Funktionaliteten skyldes en tynd membran, som har bittesmå porer, der gør det muligt at transportere fugt væk fra fødderne. Porerne er så små, at fugt og vand ikke kan trænge ind i skoene. Dermed kan du holde fødderne tørre, uden det påvirker føddernes evne til at kunne ånde gennem skoene.

Selvom ECCO-sko med GORE-TEX®-membran først og fremmest er praktiske, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis. ECCO har de seneste år formået at genopfinde dem selv, og som få andre formår ECCO at kombinere det stilrene med det praktiske. Du kan derfor finde et par ECCO GORE-TEX®-sko, som passer til ethvert outfit.

Hvorfor vælge et par ECCO GORE-TEX®-sko?

Er du friluftsmenneske, eller vil du bare gerne kunne holde fødderne tørre, når det regner udenfor, så bør du vælge et par ECCO-sko med GORE-TEX®, som er 100 % vind- og vandafvisende. De fås i mange forskellige størrelser, designs og farver, og der er helt sikkert også et par ECCO GORE-TEX®-sko, der passer perfekt ind på din skohylde.

ECCO er i forvejen kendt for deres høje kvalitet, der i særdeleshed henvender sig til dig med en aktiv livsstil. Brandet blev stiftet i 1963, og i dag bliver det forhandlet over hele verden. Den store popularitet skyldes en kombination af kvalitetsbevidste materialer, tidløst design samt skarpt fokus på funktionelle og praktiske løsninger.

Du bør med andre ord vælge et par ECCO GORE-TEX®-sko, hvis du er typen, der godt kan lide at være udenfor i al slags vejr, uden du skal bekymre dig om kolde og våde fødder. Du kan få ECCO GORE-TEX®-sneakers, ECCO GORE-TEX®-vinterstøvler, GORE-TEX®-vandresko og mange andre modeller, så der er noget til ethvert behov.