• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Dr. Martens støvler

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
5 produkter
Sorter efter:
Du har set 5 ud af 5 produkter

Dr. Martens støvler

Det britiske brand Dr. Martens må siges at være et af de mest ikoniske skomærker overhovedet. Det er et brand, der formår at forene vidt forskellige individer verden over, som har den ene ting til fælles, at de ikke er bange for at skille sig ud. Brandet er blevet synonymt med individualitet og selvstændighed og henvender sig særligt til skæve eksistenser, som tør omfavne deres unikke særpræg.

Her på siden kan du finde vores udvalg af Dr. Martens støvler og boots. De findes til både mænd, kvinder og børn, og de kommer i alverdens forskellige afskygninger rent designmæssigt. F.eks. som Dr. Martens vinterstøvler, der fås med foer.

Uanset din personlige stil kan du altså finde et par Dr. Martens støvler, der er helt perfekte for dig. Alle er i absolut højeste kvalitet, så du kan ganske roligt sætte din lid til et par støvler fra netop dette brand.

Dr. Martens støvler: Et engelsk-tysk samarbejde

Dr. Martens, som vi kender det i dag, er historien om to forskellige brands, der fusionerede. I England havde familien Griggs siden 1901 produceret hårdføre arbejdsstøvler, og de var allerede dengang en del af kernen af engelsk skoproduktion.

I Tyskland udviklede en 25-årig militærmand Doktor Klaus Maertens i 1945 en særligt blød sål til hans sko, fordi han havde brækket foden, og derfor fandt han sine almindelige sko ukomfortable at have på. Han fik produceret en prototype af de bløde såler, som han viste sin kammerat, der var ingeniør. Sammen begyndte de at fremstille sko med udgangspunkt i militærstøvler, men med bløde såler, som gjorde dem komfortable at gå i.

I 1959 besluttede tyskerne sig for, at det er på tide at begynde at markedsføre deres støvler udenlands, og dét førte til, at Griggs-familien stiftede bekendtskab med de bløde såler. De købte patentet på idéen, rettede sålerne en smule til, og på den måde blev Dr. Martens with bouncing soles en realitet.

Nogle tror fejlagtigt, at mærket hedder Dr. Eller Doktor Martin støvler. Men det er altså det gode tyske efternavn Martens, der er det korrekte.

Fra arbejderstøvler til modeikoner

Selvom familien Griggs havde adopteret de behagelige såler fra Tyskland, fortsatte brandet med at være et arbejdermærke. De producerede slidstærke støvler til arbejderklassen, men pludselig skete der noget. Uden selv at have gjort noget for det blev Dr. Martens en essentiel del af den engelske ungdoms måde at udtrykke sig på rent modemæssigt.

Først var det skinheads, punkere og emoer, der gik i de solide Dr. Martens støvler, men efterhånden fulgte resten af den britiske ungdom trop. Særligt i musikverden var Doc Martens støvler en essentiel del af uniformen. Støvlerne blev ikke mindre populære, da The Who begyndte at gå i dem.

I dag er Dr. Martens støvler til både damer og mænd for alle. Brandet henvender sig til enhver, der tør skille sig ud fra mængden og at gå sine egne veje, og uanset din personlige stil kan du få glæde af et par Dr. Martens støvler. Støvlerne findes i alverdens forskellige materialer, farver og design, og de kan styles på utallige måder. Netop derfor er Dr. Martens blevet et af de mest indflydelsesrige og populære mærker nogensinde. De er gået fra at være et arbejdermærke til at være et modebrand, men bare rolig – den høje kvalitet og slidstyrke er fortsat uændret.

Dr. Martens boots for enhver

Det helt geniale ved Dr. Martens støvler er, at de kan styles på et væld af forskellige måder. Essensen af brandet er, at der skal være plads til at være lige akkurat den, du er, og derfor er der naturligvis også rig mulighed for at tilpasse støvlerne til din personlige stil. Uanset om du foretrækker et udpræget klassisk look eller har en mere afslappet stil, kan du få glæde af et par Doctor Martens støvler.

Som kvinde kan du overveje at give dit look lidt kant ved at kombinere en fin kjole med et par klassiske Doc Martens støvler. Ligeledes kan du naturligvis bruge dine støvler sammen med alverdens forskellige former for jeans. Kort sagt er det kun fantasien, der sætter grænser.

Som mand kan du ligeledes kombinere dine Dr. Martens støvler med jeans. Du kan imidlertid også med fordel bruge dine støvler sammen med dit jakkesæt for at gøre det personligt og anderledes. Mulighederne er mange.

Dr. Martens støvler hele året rundt

Sortimentet fra britiske Dr. Martens spænder vidt. Du finder fortsat deres originale arbejdsstøvler i sortimentet, men i dag kan du ligeledes finde eksempelvis Chelsea boots og højere støvler i udvalget. De almindelige læderstøvler kan benyttes i de varmere måneder og er for eksempel fast inventar på langt de fleste musikfestivaler hele verden over.

Vil du gerne kunne iklæde dig Dr. Martens støvler om vinteren også? Så kan du overveje at investere i et par Dr. Martens vinterstøvler, som kommer med isolerende for. Dr. Martens støvler med for kan holde dine fødder varme på selv de koldeste vinterdage, så et sådant par kan du ganske roligt investere i.

Shop dine nye yndlingsstøvler her hos Skoringen

Her hos os kan du finde et bredt udvalg af Dr. Martens støvler til damer såvel som til herrer. De kommer i mange forskellige design, så du kan uden tvivl også finde nogle, der falder i din smag.

Søger du et par evergreens, du kan få glæde af igen og igen, kan du med fordel kigge på modellen 1460 Pascal, som er deres klassiske arbejderstøvler med otte snørehuller. Vil du have en højere udgave, findes de med helt op til 14 snørehuller i hver side.

Søger du Chelsea boots, skal du kigge på 2976, som fås i forskellige materialer, farver og design. Langt de fleste støvler kommer med gule syninger, som er et af de vigtigste kendetegn ved netop Dr. Martens, og de har alle sammen den bløde, bouncing sole, som blev introduceret fra Tyskland. Sålen er med til at sikre den gode komfort, som fortsat er en topprioritet for det britiske brand.

Mange af Dr. Martens’ støvler er produceret i læder, men i dag kan du naturligvis også få dem i veganske udgaver. Derudover kan du få støvlerne med flere forskellige former for overfladebehandling, som giver dem et helt særligt look. Kort sagt kan du finde utallige forskellige former for Dr. Martens støvler, så tag blot et kig på det store udvalg, og find dine nye yndlingsstøvler.

Køb Dr. Martens støvler hos Skoringen

Tjek de lækre Dr. Martens støvler til børn og voksne herover. Eller se hele vores udvalg af Dr. Martens her. Bestil i dag, og få leveret dine Dr. Martens boots direkte hjem til dig, eller afhent i en af vores Skoringen butikker.