• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
4 produkter
Sorter efter:
Du har set 4 ud af 4 produkter

Doctor Martens

De fleste kender den klassiske Doctor Martens 1461, og det er der en grund til. Doctor Martens har leveret kvalitetsstøvler og -sko i mange år, og lever derfor op til deres gode ry.

Er du på udkig efter de engelske sko fra Doctor Martens? Så er du kommet til det rette sted. Vi har her hos Skoringen samlet alle vores modeller, så du kan finde dine favoritter inden for Doctor Martens.

Få klassik design og unik historie med Doctor Martens

Med en Doctor Martens sko eller støvle får du et råt design, der samtidig er komfortabelt og godt for din fod. Mærket er kendt for sine tykke såler, som ikke bare findes på grund af et ellers lækkert look.

Doctor Martens såler har faktisk sin oprindelse helt tilbage i 1940’erne hvor den tyske læge Klaus Märtens skabte en sål til at hjælpe sin brækkede fod. Han skabte en sål med indlagte luftpuder, så gangen skulle blive mere behagelig.

Denne ide har lagt grundlaget for de Martens, som vi kender i dag - rå sko og støvler med tykke, gode såler.

Se Skoringens store udvalg af Doctor Martens

Er du forelsket i Doctor Martens og deres unikke stil og design? Elsker du deres pasform og tilgang til funktionelt og pænt fodtøj? Så synes vi, at du skal tage et kig her hos Skoringen.

Vi har samlet alle vores Doctor Martens under en kategori, så du nemt og overskueligt kan kigge sortimentet igennem. Vi vil gerne give dig muligheden for at udvælge lige det par Doctor Martens sko eller Doctor Martens støvler, som passer til dig, din stil og dine behov.

Vi har sørget for at have lidt forskellige Doctor Martens modeller, så vi kan præsentere et bredt sortiment for dig. Vi har ligeledes både Doctor Martens til damer, herre og børn.

Doctor Martens til damer

Af damesko har vi følgende kategorier med Doctor Martens:

  • Dr. Martens støvler
  • Dr. Martens Chelsea boots
  • Dr. Martens sko

Kan du ikke lige finde det par Doctor Martens, som du har brug for? Eller er du mere interesseret i et andet design eller en anden type sko? Så har vi hos Skoringen.dk også et stort udvalg af andre damemodeller og mærker. Vi foreslår, at du klikker ind og ser vores andre muligheder og tilbud.

Vores mål er, at du finder de sko, som passer til dig.

Doctor Martens til herrer

Af herresko har vi disse muligheder inden for Doctor Martens:

  • Dr. Martens støvler
  • Dr. Martens Chelsea boots
  • Dr. Martens sko

Hvis ikke du finder et par Doctor Martens, som taler til dig og dine behov, så har vi hos Skoringen også andre herremodeller og mærker. Vi sørger for at have et bredt udvalg og sortiment, så du har de bedste muligheder for at finde sko og støvler, som passer til dig.

Doctor Martens til børn

Endelig har vi også Doctor Martens støvler til børn. Det har vi, fordi dit barn selvfølgelig også skal have muligheden for en kvalitetsstøvle, som både tilbyder lækkert design og god komfort.

Det er vigtigt at passe på sine fødder, og derfor er godt fodtøj en vigtig prioritet helt fra børn er små.

Leder du efter andre skotyper eller andre mærker? Så har vi her hos Skoringen.dk også det. Vi har sørget for at samle et bredt udvalg er fodtøj til børn, så du og dit barn kan vælge de sko, som passer til jer.

Børn vil også gerne have lækre og unikke designs i kombination med funktionelt og behageligt fodtøj, og derfor præsenterer vi jer for mange muligheder af sko og modeller.

Hvis I har spørgsmål til noget, så er I altid velkomne til at kontakte vores kundeservice her på siden eller kontakte vores personale i en af vores mange butikker landet over.

Køb dine Doctor Martens allerede nu på Skoringen.dk

Når du har fundet dine favorit Doctor Martens sko eller støvler, så kan du købe dem allerede i dag. Her på Skoringen.dk kan du nemlig bestille og købe dine sko online. Det betyder, at du kan shoppe, lige når det passer dig. Du handler altså på dine præmisser, og når det passer ind i din kalender.

Vil du gerne forbi en af vores fysiske butikker, så er du også meget velkommen til det. Vi har en række butikker fordelt over landet, så du kan finde den Skoringen, som er nærmest dig. Her vil vores venlige og kompetente personale stå klar til rådigve og hjælpe dig med både størrelser og modeller, ligesom de altid vil være klar på at svare på dine spørgsmål.