Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
20 produkter
Sorter efter:
Du har set 20 ud af 20 produkter

Dr. Martens støvler og sko fås i forskellige kreative designs og i mange størrelser. Få masser af komfort i et par Dr. Martens støvler. Støvlerne og skoene fås lige her til lave online priser. Bestil dem i dag og få dem gratis leveret direkte hjem til din adresse. du kan læse mere om hver enkel Dr. Martens støvle eller sko ved at klikke på dem. Støvler fra Dr. Martens er gode for dine fødder og får din penge pung. Her får du kvalitet til lave priser.

Historien om Dr. Martens

Måske er du ikke klar over det, men du er HELT SIKKERT stødt på et par Dr. Martens. For de ikoniske læderstøvler har siden 60'erne været tæt forbundet til både rock, pop, punk, grunge og heavy kulturen. Musikere over hele verden har sværmet for de militante sko og Dr. Martens som egentligt er engelske, men har tyske aner har redet på en bølge af succes siden starten. Dr. Martens er produceret af Griggs familien men blev sidste år solgt til kapitalfonden Permira for 2,7 mia kroner.

Dr. Martens tyske aner

Dr. Martens støvler og sko kendes på den tykke sål. Men selvom fodtøjet har "Made in England" trygt i læderet, så er de tykke såler opfundet af den tyske læge Klaus Maertens i 1945. Lægen havde brækket foden under skiløb og skabte derfor en sål med indlagte luftpuder der gav en mere behagelig gang.

I efterkrigsårene producerede Dr. Maertens, sammen med sin partner, Dr. Funck såler og sko på deres fabrik i München og vandt stor succes hos husmødre og faggrupper som havde mange "stående timer" hver dag.

I 1959 fangede den engelske Griggs-familie ideen og i 1960 sad sålerne for første gang på de engelskproducerede støvler. Det lidt for tysk-klingende "Dr. Maertens" blev ændret til "Dr. Martens" og så var man ellers klar til at skabe historie.

Dr. Martens - Sko med et råt look

En af de største grunde til, at Dr. Martens har opnået den enorme succes de har, er deres helt unikke stil. Der er et gennemgående tema i Dr. Martens sko, og det er deres altid meget rå designs. De kan ofte godt virke en smule enkle og klossede, men det er netop disse faste og direkte former, der giver et fantastisk look, når man kombinere det med det rigtige tøj. Specielt jeans er noget der går godt med Dr. Martens, men med forskellige modeller som både Chelsea boots, høje støvler og flade sko, er mulighederne uendelige.