• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
162 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 162 produkter

ECCO-sneakers til herrer

ECCO-sneakers til herrer er innovativt og behageligt fodtøj, du kan bruge til både hverdag og fest. Det danske brand har gennem mange år designet alt fra sandaler til støvler, og fokus har altid været praktiske sko med et stilrent design. Hos Skoringen finder du et bredt udvalg af ECCO-sneakers, og vi guider i både materialer og den rette størrelse.

Med et par ECCO-sko til herrer, er du sikret materialer i god kvalitet

Hos ECCO har god kvalitet i materialerne altid været i højsædet, og det er især materialerne, der er skyld i ECCO’s store succes. Hos Skoringen finder du ECCO-sko i blandt andet læder og skind.

Da ECCO også er kendt for at lave sko til sport og outdoor, kan du altid være sikker på, at dine fødder ikke bliver ømme i et par ECCO-sko. Brandet har via mange års erfaring udviklet sko, der sagtens kan konkurrere med udenlandske brands. Den avancerede Gore-Tex-teknologi gør desuden, at skoene er modstandsdygtige over for vand.

Find ECCO-herresko i mange forskellige farver hos Skoringen

ECCO-sneakers fås i et bredt udvalg af farver, så du kan finde et par, der passer til din personlige stil og garderobe. Med klassiske nuancer, som sort og hvid, og mere dristige og iøjnefaldende farver, som rød, blå og grøn, er der noget for enhver smag.

Hvis du foretrækker mere neutrale farver, kan du vælge mellem farver som sort, grå og brun. Disse farver er alsidige og kan matches med næsten alt i din garderobe. De passer desuden perfekt til formelle eller uformelle lejligheder og er ideelle til hverdagsbrug