• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
241 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 241 produkter

Bløde og behagelige slippers

Efter en lang arbejdsdag, hvad er så bedre end at komme hjem, smide sko og trække fødderne ned i et par dejlig bløde slippers? Især om efteråret og vinteren kan det være dejligt at have nogle slippers, så du kan holde fødderne varme. Selv de mest hårdføre kvinder kan efter en dag i et par støvler også se frem til at skifte fodtøjet ud med et par slippers, når arbejdsdagen er forbi.

I nogle hjem står der altid et ekstra par slippers klar til gæsterne, så alle kan nyde godt af den dejlige velvære, som nogle gode slippers kan give. Når du shopper efter slippers, så er der dermed flere grunde til at købe flere ad gangen. Næste gang du får gæster på besøg, så kan du jo overraske dem med et par bløde slippers.

Du kan lade dig inspirere af Skoringens udvalg af slippers her på siden. På den måde kan du nemlig sidde i ro og mag derhjemme i sofaen, og bladre igennem vores store udvalg af hjemmesko til dig selv, din partner eller dit barn.

Udover slippers kan du også her på siden finde vores aktuelle udvalg i sko, støvler og sandaler uanset om du er mest til en moderne, klassisk eller sporty stil. I Skoringen har noget for enhver smag, så kig blot vores sortiment igennem og lad dig blive fristet. Vil du se vores udvalg af hjemmesko, så kig her.

Køb slippers online hos Skoringen

Synes du, at et par slippers er fristende? Så har du god mulighed for nemt og enkelt at bestille dine yndlings slippers direkte hjem til dig. Du kan forvente en hurtig levering, så du hurtigt kan nyde dine behagelige slippers derhjemme.

Her på siden kan du let klikke rundt og finde inspiration til de helt rette slippers til dig. Du bliver nok glad for dine nye slippers, så det er jo ikke helt ligegyldigt, hvordan de skal se ud, og hvilke materialer de skal laves i. Om det så bliver til ét enkelt par slippers til dig selv, eller om du shopper til både familien og gæsterne er helt op til dig.

Husk på, at du også altid kan komme forbi en af Skoringens mange fysiske butikker og se nærmere på udvalget af slippers. Du kan finde en oversigt over vores fysiske butikker her. Så kan du også vurdere, hvilke slippers, der passer bedst til dine fødder. Du kan være sikker på, at vi er klar til at vejlede dig i din lokale Skoringen. Vi glæder os til at tage imod din bestilling, og vi er sikre på, at du bliver glad for dine nye slippers.