• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
154 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 154 produkter

Få de rareste slippers til hjemmet hos os

Der findes næsten intet som et par gode slippers til hverdagen. Hvis du har brug for et par rare, praktiske par hjemmesko til hjemmet, kan vi klart anbefale et par slippers. Hos os finder du mange forskellige slippers, der både varierer i design, materialer og farver. Hos Skoringen finder du både slippers til herrer, damer og børn, og blandt vores mange produkter, er vi sikre på, at du kan finde et par, du kan lide.

Slippers er det perfekte fodtøj efter en lang arbejdsdag

Når du bare har brug for fodtøj, der er let og har en høj komfort, findes der ikke noget bedre end slippers. De er for eksempel perfekte efter en lang arbejdsdag, eller hvis du har været ude hele dagen og bare trænger til at slappe af. I vores udvalg af hjemmesko kan du finde mange forskellige slippers, og vi lover, du kan finde et godt match.

Find slippers fra mange forskellige brands hos os

Uanset om du vægter komfort, design eller materialer højst, kan du altid finde et brand, der passer til dine behov. Hos os finder du slippers fra mange populære brands, og du kan altid være sikker på, at de er fremstillet i stærke kvalitetsmaterialer.

Fra hvilke brands kan du blandt andet finde slippers hos os?

Hvis du elsker vores udvalg af slippers til damer, er vi sikre på, at du også vil synes om vores udvalg af slippers til mænd. Her finder du alle de brands, du kender, og mellem de mange muligheder, er vi sikre på, at du kan finde noget du kan lide, så hele familien kan få pænt og behageligt fodtøj til hjemmet.

Et par slippers er perfekt til at varme fødderne

Hvis du som udgangspunkt har kolde fødder, er slippers en god løsning. Slippers virker nemlig ligesom mange andre hjemmesko, og de specielle materialer gør, at du lettere kan holde på varmen i dine sko. Du kan dog sagtens bruge slippers året rundt, hvis du bare har brug for en let og komfortabel sko.

Hvis du har spørgsmål til slippers eller hjemmesko generelt, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice.

Find slippers i flere forskellige farver hos Skoringen

Når du handler slippers hos os, kan du altid være sikker på, at du har mange farver at vælge mellem. Hos os finder du både ensfarvede og multifarvede slippers, så uanset hvilken farve, du ønsker, kan du helt sikkert finde et godt match hos os.

Hvilke farver finder du blandt andet slippers i hos os?

  • Brun
  • Grøn
  • Blå
  • Multifarvet

I vores udvalg af slippers har du også altid mulighed for at finde slippers med mønstre eller ekstra udsmykning med forskellige motiver.