• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis levering ved køb over 499,-
 • Gratis retur og ombytning i alle butikker
GORE-TEX®
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  904 produkter
  Sorter efter:
  Du har set 24 ud af 904 produkter

  Køb vandtætte sko med GORE-TEX®

  Hos Skoringen er vi vilde med god kvalitet, der holder til stort set alt slags vejr. Det gælder også vandtætte sko. For os er det nemlig vigtigt, at både du og dine børn kan bevæge jer udenfor, selvom græsset er vådt, eller vinden hyler. Derfor er vi glade for at have et bredt sortiment af sko med GORE-TEX®. Her får du 100 % vand- og vindtætte sko, som fødderne kan ånde i. Skoene fungerer rigtig godt til både indendørs og udendørs brug.

  I vores sortiment af vandtætte sko kan du blandt andet finde:

  • Forskellige mærker, f.eks. Reebok, ZERO°C, Viking og ECCO
  • Forskellige størrelser til både mænd, kvinder og børn
  • Alt fra sneakers til støvler i forskellige farver og mønstre
  • Komfort, god bevægelsesfrihed og nem lukkemekanisme

  GORE-TEX®: Holder dig tør

  Måske har du aldrig hørt om GORE-TEX®? Eller så har du, men er usikker på, hvordan det fungerer? Kort fortalt er det et af verdens mest anerkendte brands indenfor outdoor produkter. Med GORE-TEX® er det nemlig muligt for dig at holde dig tør, når du er udenfor - også når det regner. Mærket har eksisteret i over 40 år og er især kendte for dets vandtætte, vindtætte og åndbare tøj, sko, handsker og tilbehør.

  Den smarte funktionalitet skyldes en tynd membran, der er fyldt med bittesmå porer, der transporterer fugt væk. Faktisk er membranen fyldt med huller, der er 20.000 gange mindre end en vanddråbe. På den måde er hullerne for små til, at vand og vind kan trænge ind til din hud. Til gengæld er de store nok til, at damp fra din krop kan blive transporteret væk.

  Ved sko bliver materialet syet sammen til en strømpe, der bliver placeret ved foden. Når du skal ud i det våde vejr, hjælper GORE-TEX® dig med at holde dine sko vandtætte og åndbare.

  Husk, at du også skal imprægnere dine sko, før du tager dem i brug. Så holder de længst muligt.

  Typer af GORE-TEX®

  Når vi taler om GORE-TEX® sko, er der tre forskellige slags former for teknikker:

  • GORE-TEX® Extended Comfort Footwear giver dig sko, der både er tør og afkølet, perfekt til indendørs og udendørs aktiviteter
  • GORE-TEX® Performance Comfort er en teknik, der er mest velegnet til udendørs aktiviteter, som giver dine fødder komfort
  • GORE-TEX® Insulated Comfort Footwear indebærer, at skoen er er foret, så dine og børnenes fødder bliver holdt tørre og varme - selv i det kolde vinterhalvår

  Ved du ikke, hvordan du plejer dine vandtætte sko? Læs vores guide til tørring af fodtøj med tex-membran.

  Derfor er GORE-TEX® et godt valg

  Er du eller dit barn ofte udenfor og er aktive? Gerne med leg i vandpytter og eller på våd jord? Så bør du gå efter et sko med GORE-TEX®-membran. Ja, selv i styrtregn, uden at hverken du eller dit barn risikerer at blive forkølet. For hvem gider gå rundt med våde tæer eller sko, som dine fødder ikke kan ånde i?

  Står den for eksempel på eventyr i sne, er et par rigtig gode vinterstøvler med GORE-TEX®-membran det perfekte valg. Det er høj kvalitet og passer perfekt til aktive børn. Er det omvendt lunt, kan du gå efter et par almindelige GORE-TEX® sko med god bevægelsesfrihed og høj slidstyrke.

  Selvom skoene er praktiske, er designet bestemt ikke altid kedeligt. Vælg for eksempel et par sneakers i en lilla farve for at pifte vinteren lidt op. Eller hvad med en slip-in i rød, der er nem at smutte i og med 3-lags GORE-TEX®-membran? Endelig kan du også være så heldig at finde en flot støvle i lækkert og blødt olieskind.

  I sidste ende bliver du og dine børn glade for GORE-TEX®, hvis du:

  • Gerne vil holde fødderne tørre
  • Kan lide at være udenfor i stort set alt slags vejr
  • Ønsker godt klima til fødderne, dagen lang
  • Vil have et par sko, der holder længe

  Et lille tip herfra: Kig på foret, hvis du vil vide, hvor langt tex-membranen går op i støvlen. De to ting hænger nemlig som regel sammen. Er god skopleje essentielt for dig, kan du finde vores udvalg af miljøvenlig skopleje her.

  Funktionalitet der holder

  Et par sko uden GORE-TEX® kan sagtens være mere åndbart, end hvis du køber et par, som har GORE-TEX®. Til gengæld opnår du ikke samme vind- og vandtæthed. For at kunne leve op til de høje standarder, gennemgår alle GORE-TEX® skoene derfor flere krævende test.

  Skoens funktionalitet er afhængig af både det udvendige og indvendige materiale. Disse materialer skal derfor være fejlfrie, før skoene bliver godkendt. Lever de ikke op til GORE-TEX® høje produktstandarder, bliver de sendt tilbage for at blive omstruktureret.

  Køber du et par sko, der indeholder GORE-TEX®-membran, har du således fodtøj til mange sæsoner. Det skyldes blandt andet, at dine fødder bliver holdt tørre og får god mulighed for at ånde, hvorfor du kan bruge dem hele året. Det er især oplagt, når vinter og efterår står for døren, men faktisk også om foråret.

  Hvordan startede historien med GORE-TEX®?

  I dag bliver den slidstærke og holdbare membran brugt i et hav af forskellige produkter. Fra sko og jakker til handsker og luffer. Men til at begynde med var GORE-TEX® slet ikke tiltænkt til fremstilling af tøj.

  I 1969 arbejder Wilbert L. Gore og Robert Gore med at producere højteknologiske kabler. Undervejs finder de ud af, at de kan isolere kablerne med ePTFE, der er en forkortelse for polytetrafluorethylen. Netop dette materiale skulle vise sig også at fungere i tøj.

  Syv år senere, i 1976, bliver den første regntøjskollektion med GORE-TEX® lanceret. Siden hen har vi kunne finde den funktionelle membran i både huer, tøj, fodtøj og handsker.

  Find vandtætte sko hos Skoringen

  Vil du forkæle dig selv eller familien med funktionelle sko, så er du landet det rigtige sted. På grund af et bredt og stort sortiment af vandtætte sko har du rig mulighed for at gøre et godt køb. Find de sko, som du finder bedst til dine behov og ønsker. Med GORE-TEX® kan du være sikker på, at det praktiske er i orden.

  Vil du gerne have fingrene i de smarte sko? Det kan være en god idé at prøve dem først, og du er velkommen til at besøge os i vores butikker. Vi er fordelt i hele det danske land, så det er bare om at komme afsted! Har du ikke tid eller overskud, står vi ikke i vejen for, at du kan købe dem online. Så sparer du både tid på lange køer og transport!

  Passer skostørrelsen ikke, kan du frit og kvit returnere eller ombytte dem i en af vores butikker. Se, hvordan du bestiller her.