• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Viking gummistøvler

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
70 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 70 produkter

Stabile, smarte og funktionsdygtige Viking gummistøvler

Det danske vejr byder oftest på en del regnvejr. Om det er silende stråler eller støvregn, gør egentlig ikke behovet for et sæt robuste, slidstærke, flotte og funktionsdygtige gummistøvler mindre. Oftest er regnen kontinuerlig, og vi lever med den af flere omgange over mange dage i løbet af et år. Det er derfor vigtigt at eje et sæt gummistøvler.

Er dine gamle og brugte gummistøvler måske stået af, og du leder nu desperat efter det bedste par at tage med på den kommende festival? Eller skal du bruge et par til de små poder i institutionerne og skolen? Du er måske selv i underskud af et sæt perfekte gummistøvler, som kan holde dine fødder helt tørre, når regnen melder sin ankomst? Det kan også være, at du bor på en gård, og gummistøvlerne er livsnødvendige?

Det kan du opnå med et sæt stabile, smarte og funktionsdygtige Viking gummistøvler. Du kan ikke sige Viking uden at sige gummi. Det er en gammel tradition, at det væsentligste materiale der er blevet brugt hos Viking, er gummi. Faktisk lige siden 1920. De ved derfor, hvordan de producerer og leverer et produkt, der er garanteret at være i særklasse. Naturgummi er nemlig det bedste materiale at bruge til denne type sko.

En gummistøvle kan virke enkel, simpel og ligetil, men spørger du Viking går der altså meget fokuseret og målrettet arbejde ind i at skabe den perfekte version af en gummistøvle. Det er nemlig naturgummi, som bliver brugt til at skabe det færdige resultat, og det er meget normalt, at et par støvler har været igennem mere end 50 processer inden, at gummistøvlerne lander på hylden og hjemmesiden.

Viking firmaet går for eksempel meget op i nogle kerneværdier, som er takket værd dem, at de har udviklet utallige produkter, som hjælper folk i det sommetider regnfulde vejr. Det er blandt andet innovativ teknologi, ærlighed, troværdighed, erfaring og professionalisme, der fylder meget hos dem. Dette afspejler sig naturligvis i deres produkter.

Hvilke funktioner og egenskaber indeholder et sæt Viking gummistøvler?

Et sæt Viking gummistøvler indeholder vigtige og essentielle egenskaber, der gør, at de er funktionsdygtige. Det er et exceptionelt produkt, da der er tænkt på forbrugeren. Nogle af de væsentlige funktioner er med fokus på:

 • Et stærkt fodfæste
 • En individuel pasform
 • Stålfast stabilitet
 • Flot og lækker polstring
 • Naturgummi giver mulighed for unikke og specielle egenskaber

Det er altså disse funktioner, der gør, at produktet er eftertragtet. De formår nemlig at leve op til at levere en gummistøvle, der er velfungerende og veltænkt. Hvis dette ikke var tilfældet, så ville en gummistøvle falde fuldkommen til jorden.

Har du brug for et sæt støvler, der i stedet for kun at beskytte fødderne mod det våde vejr som gummistøvler gør, så kan du hos Skoringen ligeledes finde et stort udvalg af vinterstøvler til hele familien. Du kan tjekke dem ud på vores hjemmeside, hvor vi har vinterstøvler i alverdens afskygninger - altså til enhver anledning og til enhver smag. Find netop vinterstøvler til mænd, vinterstøvler til kvinder og vinterstøvler til børn.

Æstetik, kvalitet, funktionalitet og effektivitet hos Viking fodtøj

Hos Skoringen kan du naturligvis handle gummistøvler til hele familien. Der findes forskellige parametre, som du kan vælge ud fra på vores hjemmeside. Det gør du ved at benytte vores sorterings og filtrerings funktioner, hvor du kan fremhæve lige netop de sko, som du ønsker. Det kunne for eksempel være ud fra:

 • Gummistøvlens model
 • Støvlens betydningsfulde størrelser
 • Konkurrencedygtige priser på støvlerne
 • Det slidstærke materiale brugt i gummistøvlerne
 • De æstetiske farver der er brugt til støvlen
 • Gummistøvlernes unikke former

Det er altså en succeshistorie, at Viking har formået at skabe en type gummistøvle, der ikke kun indeholder alle de nødvendige og altafgørende funktioner, men ligeledes har kunne tilføje æstetiske og designmæssige tiltag, som gør det til et kvalitetssikret produkt.

Når du så har fundet det perfekte sæt gummistøvler fra Viking hos Skoringen, så kan det være en fordel at anskaffe sig rengøring og hygiejne produkter, som kan forlænge levetiden på gummistøvlerne. Der findes naturligvis produkter, der tilhører støvler til både herrer og damer. Foretrækker du at bruge skoplejeprodukter, der er miljøvenlige, så kan du ligeledes finde dette på vores webshop.

Du kan også hos os tjekke de forskellige Viking gummistøvler tilbud ud, som vi tilbyder til dig, så du ikke længere skal frygte regnvejret, våde fødder og dårligt helbred. Det er nemlig nemmere at fange en virus, hvis ens fødder konstant bliver kolde og våde. Du for derfor rig valuta for pengene, hvis du investerer i et sæt slidstærke og holdbare gummistøvler. Det er nemlig ikke sundt, at fødderne bliver eksponeret for det våde vejr.