• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Tommy Hilfiger sandaler

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
50 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 50 produkter

Tommy Hilfiger sandaler til hverdag og fest

Når du hopper i et par Tommy Hilfiger sandaler, sætter du ikke bare dine fødder i et par sko. Du træder ned i et stykke modehistorie, og dine fødder bliver en del af et afslappet og klassisk designunivers. Et univers som det amerikanske mærke har opbygget, siden det blev grundlagt i 1980’ernes New York.

Tommy Jacob Hilfiger blev født i New York i 1951, og han åbnede sin første butik i byen Elmira, mens han stadig var ganske ung. Det var dog ikke nok for Hilfiger at sælge andre designeres tøj, så i 1985 begyndte den spirende amerikanske designer at skabe tøj til mænd. I 1992 lancerede han sin første signatur herrekollektion.

Der er sket meget, siden Hilfiger designede den første kollektion, og i dag er Tommy Hilfiger ikke bare en spirende designer fra New York men et verdensomspændende sko- og tøjunivers. Hilfiger har i dag et stort sortiment af sko til både damer, herrer og børn. Du kan købe alt fra Hilfiger sandaler og sneakers til børnesko og Tommy Hilfiger klipklapper til hele familien.

Skoringen elsker Tommy Hilfiger sandaler

Det er ikke svært at elske et par Tommy Hilfiger sandaler. De er smarte, moderne og afslappede på den helt rigtige måde. Uanset om du går med et par Tommy Hilfiger klipklapper eller et par Hilfiger sandaler med hæl, er det amerikanske mærke garant for et sporty og gennemtænkt design – ofte med Hilfigers signaturfarver, rød, hvid og navy, som kendetegn.

Hos Skoringen kan vi slet ikke få nok af de på én gang klassiske, sporty og afslappede sko fra Tommy Hilfigers hånd. Du kan derfor finde et stort udvalg af både sommerlige Tommy Hilfiger sandaler samt mærkets støvler og sneakers, der egner sig godt til det kolde danske vinterhalvår. Hvis du går på jagt i vores sortiment af Hilfiger-sko, finder du blandt andet:

  • Klassiske Hilfiger sandaler. Sandal er et vidt begreb, og Hilfiger er både leveringsdygtig, når det kommer til feminine damesandaler med eller uden hæl og sporty herresandaler.
  • Tommy Hilfiger klipklapper i mærkets signaturfarver. Badesandaler er med norm core-bølgen blevet moderne, og hvis du går efter den helt rigtigt afstemte og afslappede “jeg har bare lige hevet noget tilfældigt tøj ud af skabet”-stil, vil klipklapper fra Hilfiger gøre det godt i dit skoskab.
  • Hilfigers bud på den hypede hvide sneaker. Når det kommer til sneakers, er der ikke nogen over eller ved siden af den højt elskede hvide sneaker, som næsten går til alt. Tommy Hilfiger har selvfølgelig også et bud på, hvordan en hvid sneaker skal se ud.

Shop stilede Hilfiger sandaler og afslappede Tommy Hilfiger klipklapper

Tommy Hilfiger har med deres mange forskellige kollektioner nærmest både tøj og sko til enhver lejlighed. Hvis du kan lide det lidt sporty udtryk, der passer til en afslappet og moderne livsstil, kan du sammensætte tøj og sko fra Hilfiger til både arbejde, hjemmehygge og fest.

Du kan eksempelvis vælge et par stilede Hilfiger sandaler til sommerens havefester eller et par afslappede og komfortable Tommy Hilfiger klipklapper til en af de dejlige, lange søndage i sommerhuset.

Hvis du ligesom os hos Skoringen heller ikke kan få nok af smørbløde sandaler og sporty sneakers fra den aldrende amerikanske designer, anbefaler vi, at du tager et kig på hele vores Tommy Hilfiger-sortiment.