• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
16 produkter
Sorter efter:
Du har set 16 ud af 16 produkter

Praktiske sandaler fra Teva

Er der en lille eventyrer gemt inde i dig? Kan du lide praktisk fodtøj, en behagelig pasform og smarte detaljer? Så er du kommet til det helt rette sted, for her på siden kan du nemlig finde praktiske sandaler fra Teva.

Hos Skoringen kan du få solide og funktionelle sandaler med justerbare velcroremme, der passer godt til en vandretur, og du kan finde et udvalg af mere feminine sandaler med smalle læderremme og en komfortabel kilehæl.

Sandaler fra Teva er designet med henblik på at være praktiske og gennemtænkte, hvor det funktionelle og komfortable aspekt kombineres med det æstetiske og visuelle. Man kan derfor sige, at du med Teva kan få det bedste af begge verdener.

Få mest muligt ud af din kommende vandretur eller din aktive hverdag med et par sandaler fra Teva, hvor der bliver taget højde for både vind og vejr. Med Teva sandaler i bagagen kan du leve livet lidt mere spontant og komfortabelt, hvor du ikke bliver begrænset af dit fodtøj.

Historien bag Teva

Teva kom til verden i 1984 i Grand Canyon i USA, da en tourguide tog to velcro urremme og forbandt dem sammen med et par gamle badesandaler. Tre årtier senere har Teva vokset sig til et ikonisk brand med fokus på funktionelle og komfortable sandaler.

Hvis du er klar til eventyr og elsker spændingen ved spontane oplevelser, så er Teva det rette brand for dig. Det er nemlig denne eventyrlystne ånd, der er en af hjørnestenene for brandet.

Den originale sandal fra Teva opstod fra bredden af ​​Grand Canyon i 1984. For at hjælpe med at beskytte dette helt specielle sted i mange år fremover så støtter Teva ‘Grand Canyon Conservancy’ og ‘The National Park Service’ i USA. Dermed giver Teva et værdifuldt bidrag til forbedringerne af nationalparken.

Find Teva sandaler hos Skoringen

Hos Skoringen gør vi det nemt for dig at finde de rette Teva sandaler for dig, så du får mest muligt ud af din shoppingoplevelse. Her på siden benytter du blot vores søge- og filtreringsfunktioner, så du kan se de produkter, der er relevante for dig. Du kan filtrere din søgning efter følgende variabler:

  • Størrelser
  • Farver
  • Materialer
  • Pris

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge Teva som dit go-to brand. Hvis du eksempelvis er interesseret i klimaet, så er der gode nyheder for dig. I 2020 ændrede Teva deres produktion til at anvende 100% genbrugt plastik i fremstillingen af deres ikoniske remme på sandalerne. Dermed har de taget og genanvendt mere end 40 millioner plastikflasker og genbrugt dem til deres sandaler.

Teva er seriøs med deres engagement til forurening, og faktisk har de sørget for, at over 950.000 ton plast ikke ender i havene takket være deres omstilling i produktionen. Man kan jo sige, at med sandaler fra Teva så er du med til at passe på naturen, så der ikke ligger plastikflasker overalt.

Sådan holder du dine sandaler rene

Når du har fundet nogle sandaler fra Teva, som er lige noget for dig, så vil du garanteret gerne passe godt på dem. Det behøver ikke at være besværligt at vedligeholde dit fodtøj - med de rette produkter er det faktisk enkelt og ligetil. Og så sørger du tilmed for, at dit fodtøj forbliver funktionsdygtigt og holdbart i længere tid.

Hos Skoringen finder du alt det tilbehør, som du har brug for at vedligeholde dine Teva sandaler. Du kan eksempelvis give dine sandaler en omgang imprægnering, så de kan klare alt slags vejr og får den bedste beskyttelse fra start. Her kan du se vores produkter til imprægnering af sko.

Vi tilbyder også et udvalg af produkter til rengøring og hygiejne af fodtøj, så dine Teva sandaler altid er flotte og præsentable. Du finder vores produkter til rengøring og hygiejne her.

Køb sandaler fra Teva hos Skoringen

Lyder et par sandaler fra Teva lige som noget for dig, så kan du nemt bestille dine favoritter direkte hjem til dig fra vores webshop. Vi sørger for, at du får en hurtig og effektiv levering, så hurtigt kan tage dine nye sandaler i brug.

Ellers har du også altid mulighed for at komme og besøge os i en af Skoringens mange fysiske butikker. Så kan du dermed se og prøve sandalerne, før du vælger at købe dem. Her finder du en oversigt over vores butikker.

I Skoringen er vi altid parate til at guide dig til det rette fodtøj og svare på dine spørgsmål. Vi glæder os til at modtage din ordre, og vi håber, at du bliver glad for dine nye sandaler fra Teva.