• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Superdry

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
3 produkter
Sorter efter:
Du har set 3 ud af 3 produkter

Få et hipt og vintage look med sko fra Superdry

Hvis du ønsker et spændende og hipt look, så er Superdry lige et brand for dig. Superdry producerer kvalitetssko, der kendetegnes ved deres unikke grafik på skoene. Brandet er i høj grad kendt for sit ungdommelige udtryk, hvor forskellige kombinationer af farver, mønstre og materialer kan sørge for, at du får din helt egen stil. Du finder dog også sko, der er mere afdæmpede, som du kan bruge til ethvert look.

Superdry bliver inspireret af det japanske marked for sko og modetøj, når de designer deres produkter. Det giver netop nogle spændende sammensætninger af farverne, der er med til at Superdry skiller sig ud fra andre brands.

Dette modebrandet er i høj grad en international sensation, der tilbyder sko, tøj og accessories til hele verden med 516 salgssteder i 46 lande.

Køb Superdry online hos Skoringen

Hvis du synes, at et par sko fra Superdry lyder som noget for dig, så kan du nemt og hurtigt bestille dine favoritsko direkte hjem til dig fra vores webshop. Hos Skoringen får du en hurtig og effektiv levering, så du hurtigt kan tage dine nye Superdry sko i brug.

Du kan også altid komme og besøge os i en af vores mange fysiske butikker. Her kan du nemlig prøve skoene, inden du vælger at købe dem. Her finder du en oversigt over vores butikker. Skoringen er altid klar til at hjælpe dig, og vi kan svare på alle dine spørgsmål. Vi glæder os til at modtage din ordrer, og vi håber, at du bliver glad for dine nye sko fra Superdry.