• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
11 produkter
Sorter efter:
Du har set 11 ud af 11 produkter

Skechers sandaler – både til afslapning og aktiv fritid

Sandaler fra Skechers findes i en lang række forskellige varianter, både når det kommer til farve, design og formål. Du kan nemlig både finde flotte sandaler til fest, praktiske sandaler til stranden og komfortable sandaler til fysisk aktivitet. Så uanset hvad du har af planer denne sommer, kan du finde et par Skechers sandaler, som passer.

Skechers laver sandaler af materialer i høj kvalitet. Med et par Skecher sandaler vil du derfor få et par sandaler, som kan holde i lang tid. Derudover lægger de vægt på stilrene og klassiske design, som ser godt ud til alle outfit. De går altså ikke af mode i løbet af en sæson! Det betyder, at hvis du købte et par Skechers sandaler i 2018 eller 2019, er de stadig moderigtige i dag.

Sandaler fra et klassisk amerikansk mærke

Brandet Skechers opstod i 1992 i den amerikanske stat Californien. Målet var først at lave en arbejdsstøvle, der både var funktionel og flot designet. Senere udvidede de kollektionen, og i dag laver Skechers sko til alle lejligheder både til mænd og kvinder samt drenge og piger.

Den dag i dag har Skechers stadig fokus på, at komfort, kvalitet og design skal gå hånd i hånd. Derudover er de eksperter i at lave sko, der kan holde til at blive brugt. Af den grund støttes de også af mange professionelle atleter og sportsfolk.

Eftersom Skechers opstod i det solrige Californien, er de også eksperter i sandaler. Deres kollektion indeholder derfor både sandaler til hverdag, fest og fysisk aktivitet. Skechers sandaler er til dig, der ønsker dig et par komfortable sandaler i et stilsikkert design.

Her gør Skechers sandaler en forskel

Hos Skoringen har vi et stort udvalg af lækre sandaler fra Skechers til dig, der:

  • Mangler et par sandaler, som er komfortable at gå i og samtidigt flotte at se på
  • Vil have et par gode sandaler i et lækkert design, som passer til alle dine outfit
  • Ønsker dig et par sandaler, hvor kvaliteten er i top, uden at det koster for meget
  • Gerne vil slippe for svedige tæer og have luft til fødderne i sommermånederne

Find Skechers sandaler til enhver lejlighed

Sandaler fra Skechers er en fantastisk tilføjelse til enhver sommergarderobe. De vil gøre din sommer langt sjovere og mere behagelig. Der er nemlig ikke noget værre end at rende rundt med varme og fugtige fødder. Med et par Skechers sandaler kan du derimod gå sommeren i møde med højt humør og selvsikkerhed.

Skal du på ferie sydpå, er det også en rigtig god idé at investere i et par Skechers sandaler. Specielt hvis du planlægger at vandre i naturen eller gå ture i byen. Sandaler er desuden også gode at have på stranden, da de er nemme at tage af og på. Du slipper desuden for at slæbe lige så meget sand med hjem pga. sandalernes åbne design.

Uanset hvad du skal, er sandaler altså en god tilføjelse til din garderobe. Der er dog nogle ting, du bør overveje, inden du køber dine Skechers sandaler:

  • Model: Vælg en model, der vil passe til dine behov. En elegant model med smalle remme vil f.eks. passe perfekt til særlige begivenheder og sommerfester. Planlægger du derimod at vandre i naturen eller gå lange ture, er en mere robust outdoor model et bedre valg.
  • Åben eller lukket: Skechers sandaler fås både med og uden bagkappe. Du bør derfor overveje, hvilken model der passer til dig. Går du ofte og langt, vil en lukket model passe bedst. Den sidder nemlig godt på foden og giver den bedste komfort. Mangler du derimod nogle sandaler, du nemt kan tage af og på, bør du vælge en åben model.
  • Med eller uden hæl: At gå i sandaler er ikke ensbetydende med, at du ikke også kan gå med hæl. Skechers har nemlig flere stilfulde sandaler med hæl. De er perfekt til sommerfesterne og de særlige lejligheder, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv.

Overvej dine behov, og vælg den Skechers sandal, som vil passe bedst ind i din hverdag. Du kan selvfølgelig også investere i flere par til forskellige situationer. Vælg f.eks. et par elegante sandaler til særlige lejligheder og et par vandresandaler til gåture i det varme sommervejr.

Behagelige sandaler til fysisk aktivitet

Brandet Skechers støttes af flere professionelle atleter og sportsfolk. De er nemlig eksperter i at lave sko til sport og fysisk aktivitet – og deres sandaler er ingen undtagelse.

Hvis du planlægger at gå lange ture eller vandre i ujævnt terræn, er Skechers sandaler det bedste valg. De laver nemlig mange flotte sandaler, der samtidigt sidder godt på foden og giver den bedste komfort. Det er vigtigt, fordi det kan mindske din risiko for ubehag og vabler efter lang tid på fødderne.

Skal dine fødder have det bedste, når du skal ud at gå i varmen? Så er et par sandaler fra Skechers det oplagte valg. Her får du nemlig både kvalitet, komfort og lækkert design.

Bliv klar til festen med et par flotte sandaler

Skechers er ikke kun eksperter i at lave behagelige sandaler til vandring i naturen. De er også gode til at lave stilrene sandaler, som vil passe perfekt til dit festoutfit.

Sandaler fra Skechers findes i en lang række forskellige farver – både ensfarvede og flerfarvede – og med fine detaljer. Der er både klassiske, elegante modeller og mere farverige, festlige modeller. Så uanset hvad din stil er, kan du finde et par Skechers sandaler, som passer.

Mangler du derfor et par sandaler til grillfesten, studentergildet eller brylluppet, er et par Skechers sandaler et god valg. Så kan du nemlig se godt ud, samtidig med at du ikke bliver træt i fødderne.

Find Skechers sandaler til den bedste pris

Hos Skoringen har vi altid et bredt udvalg af sandaler fra Skechers i både herre- og dame-modeller. Der er altid en lang række gode tilbud, så du kan få dine sandaler til den bedste pris.

Vi har desuden løbende Skechers sandaler på udsalg, så husk at kigge i vores restsalg og outlet. Her kan du ofte finde Skechers sandaler på tilbud til en god pris.

Bestil dine nye Skechers sandaler eller andet fodtøj allerede i dag. Vi leverer dine sko direkte hjem til dig eller til din nærmeste Skoringen-butik. Du får desuden altid gratis returnering og ombytning i alle vores 120 Skoringen-butikker.

Se alle de gode tilbud, og find dine nye Skechers sandaler hos Skoringen allerede i dag!