• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
49 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 49 produkter

Slap af i Rohde hjemmesko

Rohde hjemmesko er gennemtænkt tysk design. Mærkets historie går helt tilbage til 1926, hvor Rohde sendte det første par sko på gaden. Siden det første par Rohde hjemmesko blev sendt ud i verden, har mærket været kendetegnet ved en forkærlighed for lækre skindmaterialer.

Hos Rohde finder du hjemmesko til enhver smag. Du kan vælge et par Rohde hjemmesko, der passer som fod i hose til dig, der vil have et par helt klassiske hyggesko til at hoppe i, når du tøffer rundt i dit nattøj. Og hvis du gerne vil have et par flotte og elegante hjemmesko i sort skind eller et andet lækkert materiale, kan du også sagtens finde noget i Skoringens sortiment af Rohde hjemmesko.

En Rohde hjemmesko er altid pæn, praktisk og præsentabel. Uanset om du vælger et par hjemmesko i en af sæsonens vovede farver eller går med en klassiker fra kategorien Rohde hjemmesko i sort skind, får du en komfortabel sko i god kvalitet. Hos Skoringen forhandler vi både Rohde hjemmesko til damer og herrer.

Skoringen har et stort udvalg af Rohde hjemmesko

Når du skal købe nye hjemmesko, er det rart at have et stort udvalg at vælge imellem. Så er du sikker på at finde det helt rigtige par, som kommer til at skabe glæde mange år frem. Rohde designer mange forskellige sko, og Hos Skoringen finder du både:

  • Hjemmesko til mænd og kvinder. Rohde har et stort udvalg af helt klassiske hjemmesko. Dem går du aldrig galt i byen med.
  • Herre- og damesmutters. Hjemmesko der altid er nemme at hoppe i og komfortable at have på.
  • Sandaler til enhver smag – og ikke kun til hjemmebrug. Rohde designer dame- og herresandaler, der både kan bruges som hjemmesko og afslappede hverdagssko.

Vi har butikker over hele landet, og du er altid velkommen til at komme forbi og prøve et par Rohde hjemmesko, før du køber dem. Skoringen har omkring 100 butikker i Danmark. De er fordelt rundt omkring i hele landet, så der er gode chancer for, at der ligger en Skoringen nær dig.

I alle vores butikker kan du få hjælp til at finde dine nye yndlingssko af vores imødekommende og professionelle personale. De vil altid gerne svare på dine spørgsmål om Rohde hjemmesko, pleje af lædersko eller hvad du nu end måtte have på hjertet.

Find Rohde hjemmesko i flere farver

Hos Skoringen ved vi, at mange søger efter Rohde hjemmesko i sort skind – og det kan vi godt forstå. Sort skind er en klassiker, og du bliver aldrig træt af et par bløde hjemmesko fra Rohde i sort skind.

Hvis dine hjemmesko gerne må larme lidt, kan du hos Skoringen finde Rohde hjemmesko i mange forskellige farver og materialer. Slå et smut forbi en af vores mange butikker i hele landet, eller læn dig tilbage i sofaen, mens du shopper dine nye yndlingssko via vores hjemmeside.

Hvis du leder efter nye hjemmesko fra Rohde på vores hjemmeside, kan du bruge filter-funktionen til at finde frem til lige præcis det par, der skal lune dine fødder, når du slapper af i fremtiden. Du kan sortere skoene fra Rohde efter:

  • Farve
  • Materiale
  • Størrelse

Er du ikke helt sikker på, at dine nye hyggesko skal være fra Rohde? Så synes vi, at du skal gå en inspirationstur her på hjemmesiden og se alle de andre fine hjemmesko, vi forhandler.