• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Rieker støvler

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
130 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 130 produkter

Rieker støvler – lækkert design til en god pris

Rieker er ensbetydende med høj kvalitet og stort fokus på kundens behov. Måske derfor er Rieker støvler meget populære. Det kunne også være den lækre kombination af design, detaljer og det unikke, der gør dem til noget helt specielt.

Rieker er familieejet på femte generation og har hovedsæde i Schweiz. Firmaet havde sin start i 1874 og har derfor mere end 140 års erfaring med at producere sko. Oprindeligt var Rieker sko kun til de rige. I dag kan du dog få støvler, ballerinaer, sandaler, sko og meget mere fra dette brand, uden at det behøver sprænge dit budget.

Riekers støvler er kendte for deres høje kvalitet, og de kan holde i mange sæsoner. Derudover har de ofte et stilrent design, der aldrig går af mode. Så hvis du f.eks. købte et par Rieker støvler i 2018, kan du stadig gå med dem i dag uden at være umoderne.

Hvorfor vælge støvler fra Rieker?

Støvler fra Rieker findes i en lang række forskellige variationer. Udvalget er stort i alt fra støvletter til store vinterstøvler. Overvej et par flotte Reiker støvler, hvis du:

  • Gerne vil have støvler, hvor kvalitet og design er i orden, uden at det koster en formue
  • Ønsker dig et par støvler, som kan holde dine fødder varme og tørre i alt slags vejr
  • Godt kan lide at kunne vælge mellem forskellige støvler, så du kan finde dem i din stil
  • Er på jagt efter støvler i et stilrent design, der kan bruges i lang tid uden at gå af mode

Find Rieker støvler til alle lejligheder

Der er mange situationer, hvor det er fedt at have et par lækre støvler. Det gælder ikke kun de kolde vintermåneder. Støvlerne er nemlig også perfekte til særlige lejligheder, hvor du vil fuldende outfittet med et par rå støvler.

Rieker laver støvler i mange variationer, farver og design. Så uanset om du skal ud i vintervejret eller til fest hos naboen, kan du finde et par, der passer. Du kan endda med fordel købe mere end ét par, så du har støvler til flere situationer.

Vælg f.eks. nogle forede vinterstøvler til de kolde måneder og en flot læderstøvle med hippe detaljer til specielle begivenheder.

Hvilke Rieker støvler skal jeg vælge?

For at få det bedste ud af dine støvler er det vigtigt at vælge de rigtige. Der er derfor også nogle ting, du bør overveje, inden du køber dine Rieker støvler:

  • Vinterstøvler eller overgangsstøvler: Leder du efter vinterstøvler, bør du vælge nogle støvler med for. Så er du nemlig sikker på, at dine fødder holdes varme og tørre hele vinteren. Mangler du derimod fodtøj til forår og efterår, kan du evt. nøjes med et par almindelige, vandtætte støvler.
  • Lang eller kort støvle: Hvis du ofte går ud i koldt vejr, kan det være en fordel med lange støvler. De varmer nemlig ikke kun fødderne, men også lægge og ankler. Går du derimod ofte korte ture i byen, er et par korte Rieker støvler et godt valg.
  • Med eller uden hæl: Rieker laver både støvler med og uden hæl. Flade støvler er bedst til hverdagen, specielt hvis du ikke er vant til at gå i hæl. Mangler du derimod et par flotte støvler til at feste i? Så bør du overveje at vælge nogle af Riekers støvletter med hæl.
  • Hvilket materiale: Der findes Rieker støvler i mange forskellige typer af materiale. Valget af materiale er mest et spørgsmål om din personlige stil. Vælg f.eks. mellem ruskind, læder, tekstil og microfiber.

Køb Rieker støvler hos Skoringen

Din lokale Skoringen butik har altid et relevant udvalg af sko og støvler tilpasset sæsonen og den seneste mode. Derfor kan du også finde Rieker støvler hos Skoringen, hvis det er det, du søger efter. Du kan nemt finde en Skoringen skobutik tæt ved dig, da vi har over 100 fordelt ud over hele landet.

I alle butikker kan du finde et bredt sortiment og et personale, som hellere end gerne hjælper dig med dit valg. Skulle du have behov for råd eller vejledning om f.eks. størrelser, pleje af sko eller andet, er du altid velkommen til at spørge.

Leder du efter det bedste par Rieker støvler til lige præcis dine fødder? Så skal du opleve Skoringens nye fodscanner. I en række forskellige Skoringen butikker rundt om i landet, har vi nemlig installeret en scanner til fødderne. På den måde kan du finde den rigtige sål eller et indlæg til dine nye støvler for den allerbedste komfort.

Rieker online i Skoringen webbutik

Hvis du elsker sko og at handle online, kan du også vælge at købe dine Rieker støvler her i Skoringens online shop. Du har adgang til den dag og nat, så længe du er forbundet til internettet. På den måde kan du sidde derhjemme i sofaen og finde de støvler, der passer til dine behov.

Du slipper desuden for at stresse over lukketider eller parkeringsbøder, når du shopper online hos os. Du kan bare glæde dig over det lækre udvalg, og at du med nogle enkelte klik kan få dine nye sko leveret hjem til dig. Der er altid god grund til at besøge butikken, da vi løbende skifter vores sortiment ud – og du vil jo helst ikke gå glip af noget, vel?

Få lækre Rieker støvler til den bedste pris

Hos Skoringen har vi et bred udvalg af lækre støvler fra Rieker. Der er både støvler til damer og herrer, fest og hverdag. Så uanset hvad dit behov er, findes der en Rieker støvle, som kan opfylde det!

Bestil dine Rieker støvler allerede nu! Vi tilbyder levering til din nærmeste Skoringen butik eller direkte til din dør – så bliver det ikke nemmere. Derudover får du selvfølgelig gratis returnering og ombytning i alle vores 120 Skoringen-butikker.

Vælger du at handle i en af vores mange butikker står vores skoeksperter altid klar med gode råd og vejledning. Så hvis der er noget, du er i tvivl om, skal du ikke tøve med at spørge.

Se de mange lækre Rieker støvler og gør en god handel hos Skoringen allerede i dag!