• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker MiaMaja

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
146 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 146 produkter

MiaMaja er et rigtigt godt valg til små modebeviste piger, der er på vej til at blive store. Nok er der kælet for designet og farverne og nok kommer de med et hav af smarte trendy detaljer men samtidig tilfredsstiller de alle de praktiske behov, der må være. Kvaliteten er høj. Pasformen er god. Det samme er prisen.

MiaMaja er ganske enkelt sko og støvler med omtanke - og med et fornuftigt blik for det voksende modebehov hos de yngste piger. Netop dette er noget man ser i højere og højere grad på markedet, og her er MiaMaja virkelig dygtige til hele tiden at inkorporere nye trends i deres kollektioner, og det har resulteret i udvalget herover, hvor de vireklig formår at skabe stor komfort og fantastisk stil, alt sammen til lave og skarpe priser.

MiaMaja findes også med letvægtssåler, der gør skoene super behagelige at have på og lette at komme omkring i. Ved aktiv leg og boldspil nedsættes holdbarheden af de lette såler dog væsentligt. De er deriomod perfekte til dagligdagsbrug, hvis du gerne vil kombinere et godt look med god komfort.

Forhandles kun i zjoos og Skoringen. Husk at du hos os altid får super skarpe priser, samt gratis og hurtig fragt. Så se blot ovenstående udvalg af MiaMaja igennem, og find din næste sko i dag.