• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Merrell sandaler

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
17 produkter
Sorter efter:
Du har set 17 ud af 17 produkter

Merrell sandaler – lækre og behagelige

Merrell er en amerikansk skoproducent der særligt er kendt for deres vandrestøvler, og fodtøj der henvender sig til udendørsfolket. Mange af de erfaringer Merrell har gjort med deres outdoor sko og støvler, er overført til andre typer fodtøj – Bl.a. sandaler. Se udvalget af Merrell sandaler, og bestil dem hos Skoringen.

Merrell har en mangeårig tradition for at levere komfortabelt og funktionelt fodtøj af høj kvalitet. Det var vandrestøvlerne der for alvor placerede Merrell på verdenskortet, og de var starten til den succes som Merrell siden har opnået. I dag er Merrell meget andet end vandresko. Men fælles for virksomhedens fodtøj er, at kvaliteten og de gode egenskaber fra trekking skoene er bragt videre til deres øvrige produkter.

Funktionelle sko er stadig en stor prioritet hos Merrell, og sandalerne er ingen undtagelse. Merrell har ikke kun sandaler til dig der går meget, f.eks. på jobbet og lignende, men også smarte modesandaler.

Her gør Merrell sandaler en forskel

Du vil sætte pris disse lækre Merrell sandaler når du:

  • Leder efter en sandal, som du kan holde ud af gå i hele dagen uden at få ondt i fødderne.
  • Vil have en sandal med en skridsikker sål der gør, at du kan stå fast på alle slags underlag.
  • Er på udkig efter en smart modesandal i tidens trend, og i de farver og materialer du ønsker.
  • Skal på vandretur under varmere himmelstrøg, hvor en vandrestøvle vil blive for varm.

Hvilken Merrell sandal skal jeg vælge?

Merrell har et stort udvalg af sandaler, som alle har den egenskab, at de er fremstillet med henblik på komfort og kvalitet. Sandalerne henvender sig til dig, der ønsker en åben sko, og er særligt velegnet hvis du går meget. Merrell sandaler er f.eks. meget populære indenfor sygehus- og plejesektoren, hvor personalet går mange skridt hver dag. Merrell sandaler kan bruges alle steder, hvor du ønsker en komfortabel sandal i høj kvalitet.

Som nævnt findes der Merrell sandaler til mange formål. Her har du et par detaljer, du kan tage med i betragtningerne, inden du bestiller dine nye sandaler:

  • Valg af model: Sandalerne kan naturligvis bruges mange steder, men vælg nogle som passer til din primære aktivitet. Vandresandaler og sandaler til jobbet skal sidde godt til foden, mens de moderigtige sandaler til hverdag og fest bedre kan sidde løst.
  • Farve: Ligesom ved sko kommer sandaler i et væld af farver. Det kan være svært at begrænse sig til et enkelt par – Men det behøver du jo heller ikke.
  • Materiale: Det materiale som sandalen er fremstillet i, har naturligvis også betydning for, hvad sandalen skal udsættes for. Vandresandalerne er typisk fremstillet i et materiale der kan tåle snavs, støv og vand, mens modesandalerne ofte er i mere sartere farver.

Merrell sandaler til vandreturen

Når du er på vandretur om sommeren, kan fødderne nemt få det meget varmt i et par almindelige vandresko. Den problemstilling har Merrell løst ved at fremstille en sandal til vandring. Sandalen har ydermere den egenskab, at den hurtigt tørrer, når den har været våd. Det gør sandalen anvendelig i alt slags vejr, og du kan krydse åer og vandløb uden de store udfordringer. Samtidig minimerer du risikoen for vabler og gnavemærker.

Merrell trekking sandals har ydermere den egenskab, at tæerne er godt dækket og beskyttet, hvis du skulle komme til at sparke til en sten eller lignende.

Sandalen har praktisk snørelukning, så du hurtigt kan få dem af og på. Den indvendige Eva sål kan tages ud for at tørre, og kan skiftes, hvis den bliver slidt. Den udvendige Vibram sål giver godt greb, og sørger for at du står ordentligt fast. Sålen giver en god kontakt med underlaget, uden du kan mærke sten osv.

Sandalerne er fremstillet i lette materialer, så du ikke skal slæbe for megen vægt rundt på turen. Vægten kan have stor betydning på en længere vandretur, og her ønsker du ikke en sko eller sandal der vejer for meget.

Vælg mellem flere farver, så du får en sandal der passer til din personlige stil.

Sandaler fra Merrell til hverdag og fest

Selvom Merrell har stor fokus på vandresko og lignende, så har de bestemt ikke glemt de mere almindelige sandaler, som du kan bruge på jobbet, i fritiden eller til fest.

Merrell er kendt for at producere sko og sandaler med ekstra god støtte til svangen. Støtten løfter din fod, og hjælper dig til en mere optimal fodstilling, og forebygger nedsunken forfod. Den gode støtte gør Merrell sandaler til det perfekte fodtøj til dig, der går meget – F.eks. på jobbet. Disse sandaler sidder tæt til foden, så du ikke skal bruge unødige kræfter på at holde sandalen på plads.

Hvis du er på udkig efter smarte sommersandaler, der passer til flotte sommerkjoler eller måske et par jeans, så er Merrell også et oplagt valg. De åbne sandaler med tynde remme giver et smart og let look samtidig med, at der ikke er gået på kompromis med den gode komfort.

Den indvendige Eva sål sørger for bekvemmelighed, og giver ekstra luksus til foden. Mange af sandalerne har stødabsorbering i hælen, som sørger for, at sandalerne er mere behagelige at gå i, også selvom du har dem på i mange timer.

Forkæl dine fødder, og vælg din næste sandal fra Merrell. Udover sandaler har Merrell mange andre sko og støvler. Tjek hele vores sortiment af lækkert og funktionelt Merrell fodtøj her.

Find dine Merrell sandaler her

Herover kan du se vores udvalg af Merrell sandaler. Merrell er et godt valg, hvis du vil gøre noget godt for dine fødder. Hos Skoringen har vi et stort udvalg af sandaler fra andre brands til både damer og herrer.

Når du bestiller online hos Skoringen, leverer vi dine varer direkte hjem til dig, eller til den nærmeste pakkeboks. Du kan også vælge at afhente din bestilling i en af vores 120 butikker.

Hvis dine sko eller sandaler ikke passer, kan du gratis returnere og ombytte i alle vores butikker.

Vi leverer altid dine varer hurtigt! Skynd dig at bestille dine nye Merrell sandaler, så du kan nyde dem indenfor få dage. Bestil online nu på Skoringen.dk.