• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Melton

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
3 produkter
Sorter efter:
Du har set 3 ud af 3 produkter

Hvis du står og mangler et par lækre og komfortable sko til din baby, så er Melton sko helt sikkert mærket for dig. Melton laver både hjemmesko i stof og skin. Se udvalget af Melton babysko herunder med det samme, og gå på opdagelse i en verden af store designs i små størrelser.

Historien om Melton

Melton så første gang dagens lys tilbage i 1985. Det blev hurtigt en succes, men efter nogle år med stilstand kom Helle Ghodt til i 2004, og siden da er mærket vokset til at blive en af Danmarks største skoproducenter. Idag sælger Melton sko til hele Europa, Amerika, samt store dele af Asien og Rusland. De super fine babysko er lavet i smukt design, der falder i god jord over hele verden, og når man ser ovenstående udvalg forstår man virkelig hvorfor.

Meltons værdier

Melton har skabt deres enorme succes med fokus på tre kerneelementer. Disse 3 er fleksibilitet, kvalitet og service. Dette er gennemgående for deres produktion, og de går ikke på kompromis med disse værdier. det kommer kunderne til gode, og når man så samtidig kan få Melton babysko til super skarpe priser, bliver det ikke bedre. Find de helt rigtige babysko fra Melton her med det samme, og tøv endelig ikke med at tage fat i vores kundeservice hvis du har nogen spørgsmål til udvalget.