• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Lloyd

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
59 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 59 produkter

Lloyd sko til herrer

Med Lloyd sko, er du sikker på at få en støvle, der hverken går på kompromis med design eller kvalitet. Lloyd har produceret støvler i over hundred år, og brandet har bygget sig op til at være et af de bedste indenfor branchen. Den ikoniske røde stribe på mange af Lloyds modeller er et symbol, der lover at støvlen er fra Lloyd og dermed lever op til brandets kvalitetskrav. Klik dig rundt her på siden, og find dit næste par Lloyd støvler til damer.

Lloyd sko er stilfulde støvler til enhver lejlighed

Lloyd sko har altid værer associeret med ord som stil, elegance og kvalitet. Når du køber et par støvler fra Lloyd, er du derfor sikker på at få en flot designet, stilfuld sko, der både kan bruges som elegant fodtøj til hverdagen eller til en mere formel begivenhed. Så hvis du elsker Lloyd og støvler, er du kommet til det helt rigtige sted.

Hvilke former for støvler, kan du blandt andet finde hos os?

Hvis du elsker Lloyd støvler og støvler generelt, har vi mange gode muligheder til dig. For eksempel har vi mange forskellige modeller, når det kommer til vandtætte støvler. Vandtætte støvler kan både være normale støvler til hverdagen, men det kan også være støvler, der er designet til hiking eller trekking. Uanset hvad du bruger dem til, kan du i hvert fald være sikker på, at de vil holde dine fødder tørre i alt slags vejr og terræn.

Lloyd sko er lavet af kvalitetssikrede materialer

Et par Lloyd støvler til damer er ikke bare nogle, du smider ud efter en kort periode. Lloyds støvler er nemlig lavet af nogle af de bedste materialer derude, så du får en sko, der ikke bare er pæn, men også holdbar. Hos os finder du Lloyd støvler til damer i flere forskellige materialer, der alle sammen har deres egne, unikke egenskaber.

Få et par fede Lloyd herresko

Hvis du er på jagt efter støvler, der er flotte og passer godt til forskellige anledninger, kan vi varmt anbefale et par støvler af skind eller læder fra Lloyd. I vores udvalg af støvler finder du både støvler med en blank eller mat overflade, så du helt selv kan vælge den model, der passer bedst til din smag.

Hvis du har spørgsmål til Lloyd støvler til damer, læderstøvler eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig. Hvis du vil have hurtigere svar, anbefaler vi, at du tjekker vores liste over ofte stillede spørgsmål. Her kan du finde svar på spørgsmål, som vores kunder ofte stiller os.

Lloyd støvler kan bruges hele året rundt

Lloyd sko er alsidigt fodtøj, der kan bruges hele året rundt. Uanset om du skal bruge fodtøj til de lune sommermåneder eller de kolde vintermåneder, er støvler fra Lloyd et sikkert hit. Om vinteren er støvlerne tykke nok til at de kan modtage kulde. Du kan eventuelt supplere med et par varme sokker, så du ikke får problemer med at fryse.

Hvis du skal bruge støvler til sommerperioden, kan du også altid regne med støvler fra Lloyd. Da der findes støvler i forskellige materialer, kan du altid finde et par, der hverken bliver for varme eller for kolde. Du skal derfor aldrig være bekymret for at finde støvlerne frem, selvom vejret er lunt udenfor.

Få hjælp til at vedligeholde dine Lloyd støvler til damer

Forskellige materialer kræver forskellig pleje, og da Lloyd har sko i mange forskellige materialer, kræver det også, at du har det rette udstyr til at vedligeholde dine støvler. Hos os finder du et bredt udvalg af forskelligt tilbehør og rengøringsprodukter, der gøre vedligeholdelse af dine støvler til en leg.

Hvilke former for tilbehør til Lloyd støvler finder du blandt andet hos os?

Hos os finder du også et udvalg af miljøvenlige produkter til skopleje. Du finder både sprays og gels, så du kan give dine sko et løft på ingen tid.

Find et stort udvalg af støvler til børn hos os

Hvis du elsker kvalitetsstøvler fra Lloyd, er vi sikre på, at du også vil kunne nogle gode støvler til dine børn. Ligesom med vores udvalg til voksne, har vi udvalgt nogle af bedste brands på markedet, så du får et mange valgmuligheder, der alle sammen består af gode materialer, der er perfekte til løb og leg.

I vores børneunivers kan du læse alt, hvad der er værd at vide om fodtøj til børn. Du kan læse om alt fra materialer til størrelser, og vi har også en guide til de helt små, der fortæller om, hvilke materialer der er skånsomme for fødderne, og hvornår du skal gå op i størrelse. Hvis du er på jagt efter et godt tilbud på sko til børn, kan du også kigge i vores outlet. Her finder du lave priser på alle former for sko, så du ikke skal bruge en formue på at udskifte sko hele tiden.