• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker LEAF

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
8 produkter
Sorter efter:
Du har set 8 ud af 8 produkter

Her kan du se vores udvalg af børnesko fra LEAF. Med et par LEAF sko, er du sikret et par sko med enorm høj komfort, samt virkelig fedt design til dine børn. Prisen er helt i bund, og denne kombination er med til at gøre LEAF et fantastisk skomærke. Kig udvalget herunder igennem med det samme, og find dit barns næste LEAF sko, støvler eller sandaler her med det samme.

LEAF har i mere en 50 år tryllebundet verden med et hav af lækre skodesigns. Det hele startede i Sverige, men det varede ikke mange år før, at det meste af Europa fik øjnene op for de lækre sko. Siden 70'erne er mærket vokset og vokset, og idag, er det et af Skandinaviens største skobrands. man forstår også hvorfor, når man for første gang ifører sig et par LEAF sko.

Hvad er en LEAF sko?

Ud over at LEAF sko bare er lavet i nogle super lækre designs, som er super fede og som passer til det meste, så er LEAF sko også kendt for deres enorm høje komfort. Du kan med en LEAF støvle eksempelvis være sikker på at dit barn holder kulden ude, uanset hvor slemt det ser ud med temperaturene, og dine børn kan gå rundt dagen lang i deres sko, uden at opleve problemer med komforten. Se alle de lækre LEAF sko igennem herover med det samme. Husk at du hos os altid får gratis fragt på alle dine produkter, og at du altid kan ombytte dine produkter i vores butikker. Desuden kan du også retunere dine varer i vores butikker helt gratis, i tilfælde af at du fortryder dit køb. Så skynd dig blot at finde din næste LEAF sko med det samme.