• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Ipanema

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
7335 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 7335 produkter

Ipanema

Ipanema er et af verdens største firmaer, der producerer klipklapper, og du er derfor sikker på at få en lækker sandal, når du køber en Ipanema klipklapper.

Ipanema sandaler er både behagelige at gå i, og så holder sålen sin form, så sandalen holder længere. Hertil kan de let vaskes, så du kan roligt tage dem med på stranden eller i haven.

Hos Skoringen har vi Ipanema i mange flotte farver

Ipanema præsenterer deres klipklapper i mange forskellige farver, så du kan vælge lige præcis dén Ipanema sandal, som passer bedst til din stil eller dit badetøj.

Ipanema leverer også sandaler i flere størrelser, så du kan også få Ipanema sandaler til de ældste børn. Med Ipanema får du altså en sandal, som passer til flere personer og flere looks.

Er det ikke Ipanema, du leder efter? Så kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af sandaler og klipklapper. Vi har mange forskellige muligheder, så du kan finde dét par, der lever op til dine ønsker og opfylder dine behov.

Køb Ipanema online hos Skoringen.dk

Har du fundet dine favorit Ipanema sandaler, og er du klar til at bestille dem allerede nu? Så kan du købe Ipanema online hos os i Skoringen.dk.

Vil du gerne se og prøve sandalerne først? Så kan du også besøge en af vores mange fysiske butikker rundt om i landet. Du kan finde en butik nærmest dig, og så vil vi stå klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.