• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Gabor

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
112 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 112 produkter

Gabor er lækre og velsiddende sko til hverdag og fest, med en historie der strækker sig helt tilbage til 1949. I udsøgte skindmaterialer og med en stilren fornemmelse for tidens hotteste trends er det ikke svært at forstå, hvorfor Gabor bliver ved med at være et af verdens mest populære skomærker. Se det lækre udvalg herunder med det samme.

Gabor - innovative sko

Med en historie der strækker sig helt tilbage til 1949, har tyske Gabor i over 60 år lavet sko til hele verden. De har i løbet af disse mange år opbygget en masse erfaring, og de har udviklet sig enormt meget. Med nye initiativer og tilgange til deres produktion, har det udviklet sig til at være et af verdens mest kvalitetsfyldte skoproducenter. På trods af den store udvikling har de dog aldrig tabt deres integritet, og man kan i alle deres kollektioner tydeligt se den enorme kærlighed, der er lagt i deres sko.

Gabor - innovative sko

Gabor laver ikke kun sko, dine fødder vil elske at befinde sig i, ligegyldigt om de går, står eller sidder, Gabor laver også sko, som er trendy og innovative. Gabor arbejder ud fra det traditionelle sko håndværk kombineret med en nytænkende tilgang, der gør skoene til noget helt særligt. Hvis du frygter at behagelige sko og smukke sko er uforenelige, har du endnu ikke set hvad Gabor kan lave. Gabor sko består af ikke mindre end 250 forskellige dele, som nøje er udvalgt og sammensat for at lave sko, du elsker at have på, i et design, du vil elske at kigge på.

Køb Gabor online

Hvis du elsker at shoppe på nettet, eller du simpelthen ikke har tid til at få planlagt dine indkøbsture indenfor butikkernes åbningstider, vil det glæde dig at Skoringen har en netbutik, der altid holder åbent. Skoringens netbutik forhandler selvfølgelig Gabor og alle dine andre yndlingsmærker, når det kommer til sko til hele familien. Du kan finde frem til dine nye sko på det tidspunkt, det passer dig, og nemt, hurtigt og bekvemt få skoene sendt til dig, helt gratis. Køb Gabor online hos Skoringen og lad dig inspirere af alle de andre lækre sko, der også findes på shoppen.

Gabor hos Skoringen

Skoringen har adskillige butikker, der er fordel over hele Danmark. I butikkerne kan du naturligvis også finde Gabor og alle de andre skomærker, du kender og elsker. Butikkerne giver dig et bredt udvalg af sæsonnens sko, så du både kan se de seneste modeller og trends og finde kendte klassikere som Converse sneakers og Ecco sko. I Skoringens butikker kan du ligeledes få vejledning og hjælp, hvis du er i tvivl om for eksempel størrelse på dine nye sko eller pleje af dem.

Hos Skoringen kan du købe sko på den måde, der passer dig. Shop Gabor online eller i butik, vi gør det nemt for dig.