• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
46 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 46 produkter

Ud i naturen med ECCO vandrestøvler

ECCO vandrestøvler er solidt dansk skohåndværk kombineret med de nyeste teknologier indenfor skofremstilling. Hos ECCO har de nørdet sko i alle afskygninger, siden grundlægger Karl Toosbuy stiftede mærket i 1963. ECCO vandresko er kendetegnet ved at være designet i et slidstærkt materiale, så de kan holde til både korte dagsture og vandreture over flere dage.

ECCO blev grundlagt i Sønderjylland, hvor virksomheden stadig har hovedkontor. Herfra drives virksomheden, der i dag designer alt fra hverdagssneakers til praktiske vandrestøvler og -sandaler.

Sko fra ECCO pryder ikke bare fødderne på danske mænd og kvinder. ECCO har nemlig i den grad haft vokseværk, og du kan i dag købe et par ECCO vandrestøvler i en lang række lande verden over. Så uanset hvor i verden du går rundt i dine ECCO vandrestøvler, kan du støde på en anden glad vandrer, der har de samme sko på.

Hvorfor vælge ECCO vandrestøvler?

Hos Skoringen har vi svært ved at vælge én god grund til at købe ECCO vandrestøvler. Der er nemlig mange gode grunde til at investere i et par støvler fra kategorien vandresko ECCO. ECCO vandresko er et godt valg for dig, hvis du er på jagt efter:

  • Stødabsorberende sko, der følger fodens naturlige form og giver øget støtte og stabilitet, så du kan yde dit bedste, når du går afsted.
  • Vinterstøvler med tekstilfor, Gore-tex membran og skridhæmmende gummisål. Det sikrer, at du kan have et aktivt friluftsliv i selv de koldeste måneder.
  • Vandresko fremstillet i materialer af høj kvalitet og designet med fokus på at skabe åndbare forhold, der forebygger sur lugt, når du hiver støvlerne af efter mange timer på tur.
  • Gode sko eller støvler som holder i mange år og er til at betale for.

Når du køber vandrestøvler fra ECCO, kan du holde øje med, om der er et sort Gore-tex mærke i venstre hjørne af produktets billede. Gore-tex mærket henviser til, at skoen har en Gore-tex membran, som holder dine fødder varme og tørre. Med Gore-tex får du 100 % vand- og vindtætte sko, som fødderne kan ånde i.

ECCO vandresko til lidt af det hele

ECCO vandresko er selvsagt oplagte til både korte og lange vandreture. Men alt efter hvilke ECCO vandrestøvler, du vælger, kan det også være gode arbejdssko, hvis du har et job, hvor du går og står meget.

Hos ECCO har de også øje for, at vandresko gerne må være smarte. Hvis du vælger et par ECCO vandrestøvler eller -sko i den lettere ende, kan du også bruge dem som komfortable og enkle hverdagssko. Vælg ECCO vandrestøvler i den farve og det materiale, der passer bedst til dig og dine fødder.

Hvis du skal have din familie med på vandretur, kan du også finde slidstærke og komfortable sko til både kvinder og børn hos ECCO. Se vores udvalg af damesko fra ECCO.

ECCO vandrestøvler og -sandaler

ECCO vandrestøvler holder dine fødder varme og tørre på vandreturen. De er derfor gode at bruge, når du skal på tur i den kolde skandinaviske natur. Hvis du planlægger en vandretur under varmere himmelstrøg, laver ECCO også vandresandaler.

Hos Skoringen forhandler vi både ECCO vandrestøvler, vandresko og vandresandaler – men vi har selvfølgelig også noget til dig, hvis du vil have komfortable ECCO-sko til andre lejligheder. Du kan både finde komfortable sko til hverdag og fest til både damer og herre. Se hele vores sortiment af sko fra ECCO her.