• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
148 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 148 produkter

ECCO sandaler – Ægte dansk kvalitet

Hvis sommeren er på vej, enten i Danmark eller i din næste feriedestination, er der intet bedre end at købe et par sandaler. ECCO er et solidt og ansvarligt dansk mærke, som leverer sko af høj kvalitet. Ud over sandaler kan du blandt andet finde vandrestøvler, støvler og sko for at nævne et par enkelte kategorier i ECCOs store sortiment. Skoringen har sørget for at samle et stort udvalg af sko netop fra ECCO, men også fra mange andre af dine yndlingsmærker. Hvis du skal købe sandaler, er Skoringen det helt rigtige sted at starte - og så behøver du ikke gå andre steder hen.

ECCO sandaler på nettet

Skoringen giver to forskellige muligheder for at shoppe modesko og alt indenfor skoverdenen, du skulle have brug for. Din første mulighed er at shoppe online. Skoringen har nemlig en webshop, som har åbent på alle tider af døgnet og som derfor altid står klar til at tage imod dig. Her finder du et bredt sortiment af lækre sko og vil derfor altid give dig den bedste mulighed for at få et overblik og ny inspiration. Du vil også altid kunne finde de nyeste modeller fra ECCO, f.eks. Shape.

Her gør smarte ECCO sandaler en forskel

Du vil sætte pris disse behagelige ECCO sandaler når du:

  • Vil gå sommeren i møde med et par lækre ECCO sandaler, der giver luft til fødderne.
  • Gerne vil have en sandal, hvor du er sikker på at få den bedste kvalitet og komfort.
  • Har brug for moderigtige sandaler, der nemt kan sættes sammen med alt slags tøj.
  • Vil give dine børn fodtøj, der både er smart, og som støtter små fødder optimalt.

Hvilke ECCO sandaler skal jeg vælge?

Siden 1960’erne har ECCO været et naturligt valg, når danskerne skulle shoppe fodtøj. ECCO har i mange år været garant for god kvalitet og behagelige sko. De bekvemme ECCO sko har altid været kendt for sin anatomiske udførsel, der gjorde skoene ekstra gode at gå i.

Ligesom alt ECCOs fodtøj er sandalerne i en klasse for sig, og hvis du er på udkig efter lækre sandaler, kan vi hjælpe hele familien. ECCO sandalerne findes i et bredt sortiment til damer, herrer og børn.

I udvalget finder du offroad sandaler til de lange traveture i naturen, behagelige sandaler til job og fritid, og moderigtige sandaler til festen.

Mulighederne er mange, når du skal vælge. Her er et par detaljer, som du bør være særligt opmærksom på, inden du bestiller dine nye sandaler fra ECCO:

  • Model: Vælg en model der passer til dit primære behov. Hvis du går meget udendørs, vil en outdoor sandal være god, mens en mere elegant model med smalle remme, vil stå godt til et smart outfit.
  • Åben sandal: Vælg mellem modeller med og uden bagkappe. Hvis du har brug for at stikke i sandalerne i en fart, så vil en åben sandal være et godt valg. Hvis du går meget, f.eks. på jobbet, vil en sandal der sidder fast på foden være mere behagelig.
  • Med og uden hæl: Selvom du går i sandaler, er det ikke ensbetydende med, at du behøver at gå med flade såler. Flere ECCO sandaler til damer har hæl, hvilket giver sandalen et eksklusivt og moderne udtryk. Denne sandal fra ECCO er perfekt til sommerfesten, når du skal lufte kjole eller nederdel.

ECCO sandal med avanceret teknologi

Når det gode sommervejr for alvor tager fat, og det bliver for varmt med lukkede sko, er det lækkert at kunne stikke i et par ECCO sandaler. Du tænker sikkert ikke så meget over det, men for at ECCO kan lave fodtøj, som føles behagelige at have på i timevis, kræves der dybdegående forskning.

Ved hjælp af innovativ teknologi har ECCO altid formået at fremstille det mest behagelige fodtøj. Du finder bl.a. ECCO BIOM, der tilpasser sig føddernes naturlige kurver, hvorved du får en sandal med ekstra høj komfort.

ECCO RECEPTOR er en anden af ECCOs unikke teknologier. RECEPTOR yder formidabel støtte og dæmpning, og disse modeller har ekstra god plads til fødderne.

Sandaler til børn

ECCO har et meget bredt udvalg af sandaler, der henvender sig til børn i alle aldre. Til børnene finder du mange forskellige modeller, som er anatomisk korrekt udført, så de små fødder får de bedste betingelser. BIOM teknologien kommer til sin ret i de små sandaler, og sørger for en naturlig støtte til foden. Den holdbare ydersål sørger for god fleksibilitet og behagelig dæmpning, når børnene løber rundt.

Alle børnesandalerne har velcrolukning. De smarte velcroremme gør det let for selv de mindste børn at tage sandalerne af og på. Den bagerste rem kan ligeledes justeres, så ECCO sandalen kommer til at sidde godt til foden.

Hvis sandalen bliver beskidt, er den let at rengøre med en fugtig klud, så barnet hurtigt er med i legen igen.

Sandaler til den aktive familie

Hvis du holder af at trave lange ture, så bør du overveje Offroad modellerne. Disse sandaler er skabt til vandreture og trekking, men er også perfekte til dig, der går meget på hårdt underlag, f.eks. i byen.

Offroad er bygget efter RECEPTOR teknologien, og har desuden en let EVA indersål med beklædning af lækker og blødt mikrofiber. Det giver en sål, der er meget behagelig, samtidig med at den giver en god dæmpning. Netop dæmpning og affjedring er vigtige elementer, især når du går meget og specielt på hårde stier eller asfalt.

Find ECCO sandaler til damer, herrer og børn på tilbud

Hos Skoringen finder du et bredt udsalg af ECCO sandaler i dame og herre-modeller. Vi har altid gode tilbud, så du kan være klar, når solen titter frem.

Du kan altid tjekke vores restsalg og outlet, når du leder efter de bedste tilbud på ECCO sandaler.

Bestil dine nye sandaler eller andet fodtøj i dag. Så leverer vi direkte hjem til dig. Du kan også vælge at afhente din bestilling i en af vores 120 Skoringen-butikker over hele landet. Skulle størrelsen ikke passe, så har vi naturligvis gratis returnering og ombytning i alle butikker.

Se de gode tilbud på ECCO sandaler og bestil hos Skoringen i dag!