Cashott er et nyt ungt dansk mærke med et enkelt og stærkt løfte: "Designed comfort". Det betyder bl.a., at alle Cashott støvler og sko fremstilles i ægte skind og naturmaterialer og altid med fokus på en kompromisløs kombination af fashion og skøn komfort. Se alle de lælkre Cashott sko herunder, eller læs endnu mere om dette lækre mærke nederst på siden.

Cashott støvler og sko

Cashott er dansk design når det er bedst. Cashott støvler er skabt i lækre og gode materialer i et lidt råt look. Der er dog også tilføjet små feminine detaljer, der går looket helt unikt. Cashott støvler er for dig, hvis du sætter pris på det nordiske - og især danske design - og hvis du vægter kvalitet højt. Det er dog ikke kun i Danmark at Cashott er populært, brandet har også opnået international succes i lande som Tyskland, England, Sverige, Australien og mange flere. Ud over at levere fedt design, står Cashott også for komfort. Det betyder at dine nye sko eller støvler fra Cashott ikke kun ser fede ud, men også føles fantastisk.

Køb Cashott støvler online

Skoringen giver dig mulighed for at shoppe på alle tider af døgnet i vores netbutik. Hvis det for eksempel lige passer dig at shoppe Cashott støvler midt om natten, har du mulighed for det. Selvfølgelig skal du ikke betale for fragten, da der er mulighed for gratis fragt på alle varer. Som ægte fashionista, kan du sikkert sagtens bruge timevis på at kigge på Cashott sko for at få inspiration, og det giver vores netbutik mulighed for. Selvfølgelig er der også god mulighed for dig, der blot elsker sko og gerne vil tjekke alle Cashott eller andre sko, inden du beslutter hvilke der får æren af at sidde på dine fødder.

Shop Cashott hos Skoringen

Skoringen giver dig også mulighed for at købe sko i vores fysiske butikker, som er spredt over hele landet. Det betyder at der altid er en butik nær dig, som forhandler Cashott og alle dine andre yndlings skomærker. Det betyder også at der er et sted hvor du kan prøve skoene og få rådgivning i pleje af dine nye sko, så de holder sig endnu bedre.

Hvad end du vil købe Cashott online eller i butik, giver Skoringen dig mulighed for det. Gå på opdagelse og gør det til en sjov begivenhed at finde de helt rigtige sko. Hvis du ender med at vælge et par fra Cashott, håber vi at du vil sætte pris på kvaliteten og det smukke, men rå design.