• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Bundgaard

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
46 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 46 produkter

Bundgaard sko

Bundgaard sko lader børn være børn og giver dem friheden til at udfolde sig og opleve, mens fødderne tager sikre skridt. Det danske mærke har over 100 års erfaring på bagen, og den erfaring vil komme dig og dit barn til gode. Se udvalget af Bundgaard gummistøvler, Bundgaard sandaler, sko og Bundgaard vinterstøvler her hos Skoringen, og find det par, der passer til dit barns behov.
Derudover har vi altid gode tilbud i vores Bundgaard tilbud kategori.

Bundgaard sko – din tryghed og barnets følgesvend

Når det gælder ens børn, vil de fleste forældre gå langt for at give dem det bedste af det bedste. Beklædning og fodtøj inklusiv. Babyers og børns knogler og brusk er ikke lige så hårdt, fastgroet og hårdført som voksnes, så derfor er det ekstra vigtigt at passe godt på de små.

Børn selv ved dog ikke altid, at de kan være mere sårbare, og det bærer deres ofte vilde lege præg af. Bundgaard sko går til de største længder for at sikre dit barns komfort, bekvemmelighed, sikkerhed og tryghed, og alle skoene er skabt med henblik på at passe på pusselankerne.

Det betyder, at du roligt kan lade dig inspirere af Bundgaards sortiment her hos Skoringen og trygt lade dit barn begive sig ud i verden på sikker fod. Skoringen har samlet cremen af cremen, så barnet får de bedste betingelser for at udvide horisonten.

Bundgaard sandaler, sko og støvler af de bedste materialer

Skoene kommer i forskellige materialer, der passer til forskellige formål. For eksempel vil du opleve Bundgaard hjemmesko i blød uld og filt, der varmer uden at stramme. Sålen er fleksibel med skridsikkerhed, så barnet vil stå godt fast.

Bundgaard sandaler er til piger såvel som drenge. Sandalerne kommer med remme, så de er lette at få på og af, og den forstærkede snude passer ekstra godt på tæerne. Foringen er blød og behagelig, så pasformen bliver endnu bedre, og skind giver en høj holdbarhed samt en solid konstruktion. En skridsikker gummisål giver den nederste finish, så barnet står godt fast under leg og løb.

Bundgaard producerer ligeledes forskellige former for støvler, som kan gøre dit barns garderobe komplet. Vælg mellem hverdagsstøvler og Bundgaard vinterstøvler, som varmer og beskytter. Bundgaard fremstiller deres støvler af forskellige materialer såsom nubuck og skind, hvilket fremmer robustheden og gør dem modstandsdygtige over for vind, vejr og behandling. Du finder en dejlig foring, som holder fusserne varme, og en membran, der giver en vandafvisende og åndbar finish.

Moderne teknologi og fokus på stil hos Bundgaard sko

Flere af Bundgaards sko er forstærket med en såkaldt texmembran, som du også finder hos voksensko. Den giver en øget vandtæthed, så vand fra for eksempel vandpytter og regn ikke kan trænge ind. Til gengæld kan vandet i form af fugt godt komme den anden vej, hvorved sved og fugt transporteres ud. Så slipper barnet for fugtige fødder. Supersmart til rollingerne, der kun ser det sjove i vandpjaskeriet og ikke det praktiske.

I tillæg til den mere praktiske side er mange af skoene designet med stil og design in mente, hvilket vil glæde den æstetiske forælder. Fodtøjet er stilfuldt og enkelt og bærer præg af den håndværksmæssige kvalitet.

Husk vedligeholdelsen

Med den rette vedligeholdelse holder dine Bundgaard vinterstøvler, sandaler og sko længere. På vores tilbehørs-side kan du finde alle de vedligeholdelsesprodukter, som du har brug for. Det inkluderer for eksempel:

 • Imprægnering (især vigtige til Bundgaard vinterstøvler)
 • Såler
 • Børster
 • Opfrisker
 • Snørebånd
 • Skocreme
 • Balsam
 • Gel
 • Rense-artikler

Over 100 års erfaring hos Bundgaard sko

Bundgaard blev grundlagt i 1904 i Esbjerg og er et traditionsrigt og gammelt dansk mærke. Igennem tiden har fagmænd og bagmænd samlet sig erfaringer til, som kommer dig til glæde og gavn nu. I løbet af årene er teknikker og teknologier blevet prøvet af inden for fremskridtets rammer, og fokusset har altid været på kvalitet og innovation hos danske Bundgaard.

Brandet har gjort brug af deres erfaringer og fremskridtets moderne teknologi, og derfor kan de præsentere dig for en kollektion, hvor traditionsrigt håndværk møder nymodens opfindelser. Af samme grund kan du være sikker på, at den høje kvalitet også er tidssvarende og stilet mod det moderne barn.

Find din favorit her på hjemmesiden og bestil den med det samme. Her er udvalget størst, og du kan sidde sammen med dit barn og kigge på jeres præmisser. Og har I behov for hjælp, står vores fagpersonale klar til at hjælpe. Læs også gerne vores størrelsesguide, som er særlig vigtig, når du køber sko til børn.