Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
9 produkter
Sorter efter:
Du har set 9 ud af 9 produkter

Bundgaard har mere end 100 års erfaring inden for produktion af børnesko. De har gennem deres enorme erfaring, skrabet en masse evner for design til sig gennem tiden, og der fremgår helt tydeligt af udvalget herunder. Herunder har vi samlet alle de bedste børnsko fra Bundgaard, så du til en fornuftig pris, kan finde dit barns næste sko herunder med det samme.

Bundgaard - Kvalitet i mere end 100 år

Starten for Bundgaard går mere end 100 år tilbage i tiden. Det hele startede, da Bundgaard sko blev etableret i Esbjerg i 1904. Siden da har Bundgaard igennem flere generationer designet og kreeret sko til aktive og nysgerrige børn. Det vigtigste for Bundgaard har siden dag 1 været, at det er meningen at skoene skal holde til at blive brugt. Derfor har der været stor fokus på, at produktionen skal foregå under de bedste forhold, og benytte sig af de bedste materialer. Derfor finder du både fabrikker i Asien og Portugal, hvor nøje udvalgte leverandører, med speciale i netop børnesko, laver Bundgaard sko i bl.a. naturlæder. Der føres hele tiden en streng kvalitetskontrol, således du kan være sikker på, at du med din Bundgaard sko, får det bedste af det bedste.

Bundgaard sko - Når kun det bedste rækker

Bundgaard har som nævnt store krav til sig selv når det kommer til deres sko, og det betyder også, at de har arbejdet meget koncentreret med, at skabe sko der giver brugeren den helt ideelle komfort. Det første de har arbejdet med er sålerne. Her har har man haft stor fokus på, at skabe en robust og skridsikker sål. Det betyder at du idag får såle der er lavet af TRP (Termo plastik gummi), der er en af de stærkeste og mest slidstærke gummibehandlinger. Til forårs og sommerskoene får du ofte kanin-såle, der også benytter TPR, men som er markant lettere og blødere, hvilket er rart når temperaturene er lidt højere. Derudover har Bundgaard selvfølgeligt også arbejdet intensivt med pasformen i deres sko, og lavet sko i både naturformede, moderate og smalle pasforme. Du kan se alle Bundgaard sko herover med det samme, og finde din næste lækre Bundgaard sko i dag.