• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Buffalo

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
7113 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 7113 produkter

Buffalo sko

90’er favoritten Buffalo er tilbage! Vil du også være med på den tilbagevendende trend, så har du mulighed for at få fingrene i dine favorit Buffalo sko her hos Skoringen. Med de ikoniske Buffalo sneakers og støvler behøver du aldrig gå på kompromis med komforten, for at være med på de største tendenser. De høje plateau såler på de klassiske Buffalo’s sko er nemlig stødabsorberende og dermed gode og skånsomme for kroppen. Find dine nye favorit sko fra Buffalo her.

Buffalo varianter

Her på siden finder du et bredt udvalg af både Buffalo sneakers og støvler. Vi tilbyder først og fremmest alle de klassiske sneakers med de høje plateau såler til dig, der heller ikke kan få nok af det vilde 90’er look. Derudover kan du også få fingrene i lækre støvler i forskellige designs og farver. Vælg mellem vores lækre Buffalo varianter:

  • Buffalo’s klassiske sneakers – Vælg blandt andre 1339-14 modellen, hvis du er ude efter helt klassiske Buffalo sko. Modellen fås i både sort og hvid samt i flere forskellige materialer.
  • Buffalo sneakers – Vi tilbyder flere forskellige sneakers modeller i lækre farver og print. Find dine favoritter nu.
  • Buffalo sandaler – Hos Skoringen tilbyder vi også sandaler fra Buffalo, der har det klassiske look med høje såler.
  • Buffalo støvler – Her på siden finder du Buffalo støvler med alle de fede detaljer og høje plateausåler. Er du mere til en elegant støvlet, så tilbyder vi også den fineste lakerede gummistøvle.

Buffalo’s historie

Buffalo Boots GmbH blev grundlagt i 1979 i Tyskland som producent af en af tidens største tendenser – cowboystøvler. Forretningens store succes førte til udviklingen af brandet BUFFALO. I begyndelsen af 80’erne sendte Buffalo sin første sportssko på markedet, som var medvirkende til, at Buffalo nu også kunne tilbyde sine sko udenfor Tyskland grænser. Herfra tog det fart og brandet begyndte altså at tilbyde en lang række sko varianter udover cowboystøvlen. I midten af 90’erne udgav Buffalo for første gang deres mest ikoniske sko variant – nemlig deres platform sneakers.

Efter lanceringen af platform sneakers og støvler havde brandet for alvor gjort sig bemærket blandt teenagere og kendisser. Et af tidens mest omtalte bands var i særligt med til at gøre skoene endnu mere populære i slutningen af 90’erne og starten af 00’erne. Buffalo skoene og støvlerne var faktisk næsten blevet en fast del af klædeskabet hos det britiske pigeband Spice Girls. De fem piger kunne på skift spottes i farverige og vilde sko fra Buffalo.

Buffalo med comeback

Det tog altså ikke brandet længe om at blive en af 90’erne helt store tendenser. Men lige så hurtigt som brandet var inde, lige så hurtigt var det altså ude igen – lige indtil nu. Buffalo har for alvor formået at lave et comeback med brandets seje og unikke platform sneakers og støvler. Buffalo skoene kunne først ses på catwalken i 2018, og siden da har både kendisser og influencere være hurtige til at tage skoene til sig igen – og genskabe den trend platform sko var i 90’erne.

Vil du også være med på trenden? Så har du heldigvis mulighed for at finde et par lækre sneakers, støvler eller sandaler med høje plateausåler. Vælg mellem lækre farver og print såsom army grøn, beige eller slangeskind hvis du er ude efter et anderledes udtryk. Vi tilbyder selvfølgelig også de helt klassiske plateau sneakers i både sort og hvid.

Mangler du skoene til hverdag eller fest?

Er du på udkig efter skoene til den helt store fest eller blot et par sko, der kan pifte hverdagen lidt op? Så er Buffalo skoene helt sikker noget for dig. Hvis du kender alt om tøjkriser om morgenen og ofte ender i de samme simple outfits, så er Buffalo skoene det perfekte accessory til dig. Et par Buffalo sneakers kan nemlig pifte ethvert outfit op med sine fede detaljer og vilde plateausåler. Brug dem eksempelvis med et par jeans og din yndlings t-shirt. Du kan også bruge et par sneakers eller støvler fra Buffalo med en kjole, hvis dit outfit ikke skal blive alt for fint.

Med et par fede sneakers fra Buffalo er der altså mange muligheder, for at skabe kreative outfits. Du kan med fordel søge inspiration hos 90’ernes helt store pigeband, Spice Girls, når du skal style dine Buffalo sko.

Find dine favoritter fra Buffalo

Har du også svært ved at beslutte dig for, hvilke Buffalo sko du skal have fingrene i? Hos Skoringen kan du se hele vores lækre udvalg af Buffalo sko og finde dine absolutte yndlings.

Hvorfor skal jeg købe sneakers fra Buffalo?

  • Skoene fra Buffalo har fede detaljer og er i sig selv et statement piece til ethvert outfit.
  • Buffalo skoene har gode pasformer og god komfort – og de er samtidigt rigtig stilfulde.
  • Du kan vælge imellem lækre modeller og fede farver.
  • Hos Skoringen finder du også Chunky sneakers fra Buffalo, som er baseret på de originale modeller, men med en lavere plateausål.

Køb dine Buffalo sko hos Skoringen

Hvis du heller ikke kan få nok af de lækre plateau sneakers fra Buffalo, så har du mulighed for at finde dine favoritter og bestille dem direkte hjem til din dør eller nærmeste pakkeshop. Med dine nye sko fra Buffalo kan du nemt skabe kreative og stilfulde outfits til både hverdag og fest. Hvis du i samme omgang vil være sikker på, at dine sko holder sig pæne i lang tid, så tilbyder vi forskellige former for imprægnering og skopleje lige her.

Vil du helst prøve vores Buffalo sko på, før du beslutter dig, så kan du til hver en tid besøge os i din nærmeste Skoringen butik. Du kan også vælge at bestille dine nye Buffalo sko online med afhentning i din lokale butik, så du også har mulighed for at få vejledning til skopleje og imprægnering af dine nye sko. Vi glæder os til at tage imod din bestilling eller se dig i din lokale Skoringen butik, hvor vi står klar til at vejlede dig. Vi håber, du bliver glad for dine nye sko.