• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
3 produkter
Sorter efter:
Du har set 3 ud af 3 produkter

Vælg Angulus støvler: Kombinér stil og pasform

Hvad er bedre end at hoppe i et par flotte støvler, der imponerer til hverdag og fest, og som også er komfortable at have på i mere end to minutter ad gangen? Oplever du ofte gnavende fodtøj, der generer fødderne, så bør du overveje at se nærmere på Angulus støvler. Her er tale om dansk kvalitet med over 100 års erfaring. Se udvalget her hos Skoringen.

Angulus støvler til dig, der vil have det bedste fra begge verdener

Ofte kan det være svært at få både komfort og skønhed i ét og samme stykke fodtøj, og så må man vælge imellem det ene eller det andet. Sådan forholder det sig dog ikke hos Angulus, der fremstiller blandt andet damestøvler, damesko, dame-sandaler, børnestøvler, børnesandaler og baby-sko.

Hos Skoringen har vi et stort udvalg af Angulus støvler til alle sæsoner, og vores sortiment er hele tiden voksende. Vi udvælger kun de bedste støvler, som vores kunder vil finde stor værdi i, og som vil tjene dem godt i lang tid. Det betyder, at du her får et bredt udvalg af både:

Vores pæne Angulus støvler – til den mode- og kvalitetsbevidste

De mere pæne Angulus støvler i vores sortiment vil se flotte ud til dig, der går meget op i stil. De er fremstillet af lutter kvalitetsmaterialer, der holder dine fødder sunde og giver dem en optimal pasform. De er holdt mod de mørke farver, der passer til alt, og der er forskellige små detaljer, der gør dem unikke. Detaljegraden er forskellig fra sko til sko, så både den klassiske og den mere individuelle forbruger kan finde en model, der passer.

Materialerne varierer også en smule, men skind er den bærende faktor i fremstillingen af Angulus støvler. Skind er både blødt og behageligt at have på, og så er det meget stærkt. Med den rette pleje specialdesignet til skind får dit fodtøj en forhøjet levetid, og de vil se pænere ud længere. Her er tale om et absolut kvalitetsmateriale, du bestemt bør overveje, hvis du går meget op i, hvad du bærer på fødderne, når du er ude. Det gælder både for dig selv, men også for dit barn.

Angulus børnestøvler: Miniature-versioner af de moderigtige voksenstøvler

Skoringens sortiment af børnestøvler afspejler på mange måder sortimentet af voksenstøvler. Der er tillige fokus på materialerne, hvor skind går igen de fleste steder, og så er komfort en nøglefaktor. Børn bevæger sig anderledes end voksne, og derfor er støtte og pasform vigtigt for, om barnet kan lide at have dem på. Børn er mere umiddelbare og uovervejede i deres bevægelser, og støvlen skal derfor yde en ekstraordinær støtte, så den lille barnefod ikke kommer til skade.

Vores Angulus støvler til børn er også udstyret med en smart velcrolukning i stedet for snørebånd, som gør det let at få dem på og af, men på de fleste områder ligner de en miniature-version af den voksne modestøvle. Derfor passer Angulus støvler perfekt til dig, der går op i stil og mode, og som også gerne vil klæde dit barn moderigtigt på.

Angulus mestrede faktisk børnesko-kunsten før voksensko-kunsten. Den danske virksomhed startede deres virke som producenter af børnesko i 1904, hvor de havde som mål at fremstille sko med en mere fodformet profil. Den skulle give de skrøbelige børnefødder bedre vilkår for leg og bevægelse. Med over 100 års erfaring er det ikke så underligt, at mange i dag vælger Angulus støvler til deres poder. De væsentligste fordele inkluderer:

  • Fokus på komfort
  • Sko af kvalitetsmaterialer
  • Moderigtigt design
  • Lang holdbarhed
  • Over 100 års erfaring i branchen

Angulus støvler til hverdagsbrug

Skoringens sortiment af Angulus børnestøvler er skabt til brug i hverdagen, men de kan bestemt også bruges til mere festlige lejligheder. I forbindelse med voksenstøvlerne gælder samme regler, men vi fører flere Angulus støvler, der er tilpasset hverdagens strabadser.

Her er tale om modeller med forskellige former for skafthøjder, som inkluderer:

  • Ankelhøjde
  • Høj ankelhøjde
  • Læghøjde

Der er derfor meget at vælge imellem i sortimentet, og de ankelhøje er smarte til dig, der godt kan lide praktiske løsninger. Med eller uden snørebånd vil de være lette at få på og af. Går du efter de mere Chelsea Boots-inspirerede varianter, vil du opleve en dejlig elastik i siderne, som gør det endnu nemmere lige at smutte i dem – perfekt i den travle hverdag.

Alle støvlerne kommer med en tyk og markant sål, der giver dig en fantastisk skridsikkerhed – det har du brug for om vinteren, når slud, sne, is og sjap hærger. Den sørger for, at du ikke kommer på glatis, og samtidig leverer den en sublim affjedring, så du slipper for at få ondt i fødderne, når du går meget. Win-win for dig, der har brug for støvler til den praktiske hverdag. En ankelstøvle vil også se rigtig flot ud til alle typer af kjoler og nederdele, når du skal style dem.

De læghøje versioner giver en dejlig beskyttelse. De er ideelle at sætte sammen med knælange kjoler og nederdele, og de er smarte i kulde. Her giver de et ekstra lag varme, som du tydeligt kan mærke, når du f.eks. har strømpebukser på. Du vil opleve Angulus støvler, der er mere til den bastante side, når vi taler hverdagsstøvler, men den bastante del er integreret i den elegante modestil. Perfekt til dig, der gerne vil være praktisk og stilfuld samtidig.

Angulus gummistøvler til det allermest praktiske

Skoringen forhandler en bred palet af Angulus støvler, og derfor kan vi også tilbyde gummistøvler. Et par gummistøvler er uundværlige i et land som Danmark, for de sikrer dig helt imod at få våde tæer. Angulus gummistøvlerne er den korte type, som du ikke skal kæmpe med at få op omkring læggen. Med elastik-indsatser i siderne kan du let trække i dem, når du skal ud i regnvejret.

Hvis du gerne vil have et par vandtætte støvler eller sko til pænere brug, bør du vælge modeller med Gore-Tex eller Tex-Membran. Sko med disse komponenter er det tætteste, du kan komme på vandtæthed i et par ”normale” sko, og de er supersmarte til de aktive fødder.

Besøg din lokale Skoringen, og få tjekket fødderne

Du kan få dine nye favorit Angulus støvler på flere måder hos Skoringen – enten kan du bestille dem online, eller også kan du besøge en af vores fysiske butikker. I udvalgte butikker kan vi tilbyde dig en unik service, vi kalder fodscanner. Her er tale om en maskine, du stiller dig op på, og så kan den måle, hvordan du belaster dine fødder.

Du får en skræddersyet fodprofil i scanneren, som du kan bruge til i fremtiden at få den støtte, du måske har behov for. Husk at dine fødder skal bære dig hele livet, så brug gerne fem minutter på vores fodscanner, og få viden om, hvordan du giver dine fødder de bedste vilkår. Vi glæder os til at se dig og sammen hjælpe dine fødder endnu bedre på vej.