• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
20 produkter
Sorter efter:
Du har set 20 ud af 20 produkter

Angulus sandaler: Stil og komfort

Vil du gerne kombinere flotte sandaler med dejlig komfort og moderigtige trends? Så bør du overveje at se nærmere på det danske mærke Angulus med rødder helt tilbage til starten af 1900-tallet. Sandalerne er karakteriseret ved at give bare fødder de bedste forhold, så du kan spendere timevis i dem uden at få ondt i fødderne. Se Skoringens store sortiment af Angulus sandaler her på hjemmesiden.

Angulus sandaler til dig, der ikke vil gå på kompromis

Sandaler er en svær størrelse, for der bliver stillet mange krav til dette stykke fodtøj. De skal både se flotte ud, være moderne og samtidig yde en perfekt komfort. Det danske mærke Angulus har taget kampen op siden 1904, hvor virksomheden startede med at producere børnesko.

Børnene skulle have ordentligt fodtøj, og derfor kan Skoringen i dag præsentere kunderne for resultatet af årelang forskning og udvikling med Angulus sandaler. Vi har udvalgt modeller, der imødekommer forbrugernes behov på flere fronter, og derfor vil vores kollektioner bestå af høj kvalitet kombineret med et fashionabelt design.

Tag et kig her rundt på siden, og opdag et sortiment, der bugner af sommerlighed, farver og former. Vores Angulus sandaler omfavner sommerfølelsen med forskellige typer af pasform, nuancer og konstruktioner, så der er noget til alle præferencer. Det tæller for eksempel forskellige rem-kombinationer, såler, højde og fastgørelse. Fælles er dog, at der har været et stort fokus på komforten, så bæreren kan gå i dem meget længe – til både fester og sommer-aktiviteter.

Angulus sandaler giver dig i korte træk:

 • Høj komfort
 • Flot design
 • Stærk kvalitet
 • Moderne innovation gennem over 100 år

Angulus sandaler giver det perfekte fit til bare fødder

Når man har sandaler på, vil man typisk også have bare tæer, og det er let at få vabler og irritationer på den tynde hud. Er pasformen ikke helt korrekt, vil fødderne tillige svuppe eller blive klemt. Kort sagt er det en vanskelig opgave at finde de rette sandaler – det er uanset, om du leder efter dame-sandaler, herre-sandaler eller børne-sandaler.

Angulus har siden den første produktion for over 100 år siden haft fokus på denne problematik. Bare fødder er langt mere sårbare end fødder i sokker, og derfor er det nødvendigt med ekstra skånsomhed og komfort. Så når du kigger efter nye sandaler, er det alfa og omega med komforten, for den er altafgørende for, om du eller dine børn overhovedet kan holde ud at have dem på længere end en tur ned til supermarkedet.

Når du køber sandaler, bør du således lægge vægt på:

 • Komfort – klart det vigtigste element
 • Materialer – giver et hint om skoens kvalitet
 • Design – viser hvem du er som person og individ

Angulus sandaler til hverdag og fest

Gode sandaler giver dig en blid fornemmelse mod tæer, hæl, svang, sål, sider og top, så alle dele af foden kan finde den plads, de har brug for. Med fodformede sandaler får du et fodtøj, der følger fodens form, og du vil få mere frihed til at bevæge dig uden sko, der strammer, skærer eller gnaver. Komforten betyder, at alle dele af skoen er designet efter fodens form, og materialerne vil bidrage til en rar fornemmelse indvendigt.

Du kan tillige finde Angulus sandaler, der holder virkelig længe – og vil du have dem til at leve endnu længere, kan du pleje og passe dem med det rette tilbehør. Holdbarheden gør, at du kan bære dem sæson efter sæson, og med det flotte design kan de også bruges til alle lejligheder – hverdag som fest og alt midt imellem. Til fest vil du især kunne mærke en stor forskel, for her er en helt anden komfort end for eksempel med et par stiletter eller et par støvler.

Hos Angulus er der ikke gået på kompromis med designet blot fordi, der har været meget fokus på pasformen. Derfor kan vi hos Skoringen præsentere dig og din familie for fodtøj, der har fingeren på pulsen angående moderne mode-tendenser og fashion-trends. Sæsonens farver, nuancer, former og rem-konstruktioner er nøje udvalgte, så du kan investere i Angulus sandaler, som passer til den, der skal bære dem. Der er både noget til den praktiske, den farverige, den moderate, den modige og den klassiske.

Angulus sandaler er skabt til alle typer af personer – i korte træk:

 • Den klassiske
 • Den praktiske
 • Den moderne
 • Den sporty
 • Den farverige
 • Den aktive

Angulus – fra børnesandaler til voksensko

Angulus er som nævnt et dansk mærke stiftet i 1904. Det tidlige fokus lå på børnesko, da børn dengang ofte led i spidse sko. Der var behov for et mere fodformet alternativ, som passede bedre til de yngste med fødder, der stadig var i voksealderen. Herefter begyndte Angulus at fremstille damesko og senere også herresko.

Fokus har hele tiden været på komfort uden at gå på kompromis med designet, og derfor har virksomheden altid været meget opmærksomme på at vælge de rette materialer, der kan kombinere stilfuldhed med pasform.

Materialerne er nøje udvalgte til fordel for fodens komfort, mens de samtidig ser flotte og elegante ud. Angulus har designet rem-konstruktioner ud fra principper om, at det pæne også kan være flot, og ingen af rem-konstruktionerne er tilfældige. Hver rem tjener sit formål – både i forhold til det ydre og det indre.

Når du vælger et par Angulus sandaler eller sko, vil du få en lille bid af dansk historisk skofremstilling, hvor hundrede års erfaring kommer dig til gode. Du vil få en oplevelse, der giver dig friheden til at være dig og gøre, hvad du elsker – uden at du behøver bekymre dig om sko, der gnaver, irriterer, eller som ser grimme ud.

Køb dine Angulus sandaler hos Skoringen

Hos Skoringen er det vores fornemmeste opgave at kunne præsentere dig for sko, du kan leve i. Derfor forhandler vi kun sortimenter, der lever op til strenge kvalitetskrav. Det inkluderer for eksempel Angulus sandaler, der lader dig komme smukt og komfortabelt gennem sommeren eller sæsonens fester.

Når du har fundet dit nye par Angulus, kan du bestille dem på flere måder hos Skoringen: Du kan enten bestille online, eller også kan du besøge en af vores fysiske butikker. Vores webshop har altid åbent, så du kan se på sæsonens sko, når du har lyst. Du bestiller let og enkelt, og så leverer vi hurtigt. Vil du i stedet gerne se, føle, mærke og indsnuse duften af nye sko, kan du komme ned i vores mange fysiske butikker. Du kan se her, hvor er der en butik tæt på dig.

Uanset om du vælger online-handel eller fysisk handel, kan du få råd og vejledning af vores kompetente personale, der står klar til at hjælpe, vejlede og råde dig. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål, og du er velkommen til at kontakte os med dine henvendelser. Sammen stræber vi efter at sikre, at du kommer hjem med et perfekt match, som du bliver glad for i længden. Vi glæder os til at handle med dig.