• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
14 produkter
Sorter efter:
Du har set 14 ud af 14 produkter

Alsidige adidas badesandaler

Hop i smidige adidas badesandaler hos Skoringen og kom smart hen til poolen eller stranden. Du kan vælge blandt smarte adidas flip flops med de ikoniske 3 striber i sporty design og høj kvalitet. Gå på opdagelse herunder i vores store udvalg af adidas badesandaler til både mænd og kvinder.

Vælg moderne og tidløse adidas badesandaler

Det er ikke til at tage fejl af adidas genkendelige logo. Hverken på deres sneakers eller badesandaler. Når sommervarmen melder sin ankomst, er det rart at have et par flip flops, som du hurtigt kan hoppe i og lader dine fødder få masser af luft. Med adidas badesandaler fra Skoringen får du:

  • Vandtætte sandaler i gummi
  • Flip flops i klassisk adidas look
  • Afkølende og luftig komfort
  • Praktisk og fleksibelt fodtøj

Hos Skoringen kan du vælge en adidas badesandal i flere størrelset og i din fortrukne farve. Vi har både den klassisk sort og hvid variant samt populære farver som rød, grøn og blå. Uanset hvilke adidas flip flops du vælger, får du et par tøfler i sporty og stilrent design. Med adidas får du badesandaler i høj kvalitet, der består syntetisk gummi. Dett giver dig behagelige og fleksible flip flops, der blandt andet kan klare en masse vand.

Snavs er heller ikke det store problem. Gummisandaler er nemlig ret nemt at holde rene uden det store besvær, hvor du nemt kan køre sandalerne under hanen og vaske med klud eller børste. Du kan dog overveje at benytte samme plejemiddel til gummistøvler, der kan hjælpe med at genskabe følelsen af et spritnyt par.

Adidas flip flops til dit behov

Badesandaler fra adidas kan være praktisk fodtøj til mange situationer. Du kan naturligvis benytte det som let og hurtigt fodtøj til når du for eksempel skal på stranden eller hen til swimmingpoolen.

Du kan også benytte dine badesandaler som mere klassiske klipklappere, hvor du lige hurtigt kan smutte i noget praktisk fodtøj, uden at skulle dedikere din dyrebare tid til snørebånd.

Skal du ud i haven, hen til postkassen, eller har du for eksempel det lidt fodkoldt derhjemme? Så kan de flotte adidas flip flops være en god løsning til nemt fodtøj, som du enten kan bruge indendørs eller udendørs. Der er med andre mange måder hvorpå du kan få glæde af dine nye badesandaler.

Har du svært ved at vælge badesandaler? Vi sørger for det rette fodtøj til en varm dag ved vandet eller derhjemme. Hos Skoringen kan du opdage et bredt udvalg af badesandaler til både kvinder, mænd og børn og finde meget mere inspiration til lette og funktionelle sandaler fra dit foretrukne mærke.

Køb adidas badesandaler online eller i butik

Hos Skoringen skal du ikke vente på dine varer i særlig lang tid. Hos os får du hurtig levering på højst et par dage. Glemte vi at fortælle, at du får gratis levering uanset størrelsen på din ordre? Du kan læse mere om levering her. Vi har gjort det nemt for dig at bestille online i vores webshop.

Har du spørgsmål til vores udvalg, din bestilling eller har brug for anden hjælp, er du velkommen til at kontakte vores flinke kundeservice her.

Passer det dig bedre at købe dine adidas badesandaler i en af vores mange butikker? Find din nærmeste Skoringen butik her og vælg det rigtige par badesandaler til dine fødder. Her kan du også benytte vores smarte Click & Collect løsning. Her kan du bestille din vare på vores webshop og afhente det efter blot én time hos din lokale Skoringen.

Hvad end du mest er til, finder du et stort udvalg af badesandaler og sko samt godt service hos os. Køb dine adidas badesandaler i dag online hos Skoringen.