• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
23 produkter
Sorter efter:
Du har set 23 ud af 23 produkter

Adidas cloudfoam sko

Det tyske firma Adidas producerer forskellige varianter af udstyr til sports universet. De spiller en stor rolle indenfor den aktuelle sportsmode og leverer altid funktionelle og æstetiske resultater. Det har de bevist ,ed Adidas cloudfoam sko.

Deres produkter bliver altid en aktiv del af din hverdag, og du vil udnytte hvert et sekund til at bruge det udstyr, som du foretrækker fra Adidas. Især har de indtaget sko branchen med storm, og deres mange valg tiltrækker en bred målgruppe. Se ligeledes vores store sneakers sortiment her til både herre, dame og børn, så du kan anskaffe nye sko til hele familien.

Du kan hos os finde vores store og brede sortiment af Adidas sko. Du kan her finde sko til herre, dame og børn i mange forskellige udgaver, der hver især kan benyttes til forskellige anledninger. Et par adidas sko kan bruges til det sportslige og hverdagsprægede look, men ligeledes til den elegante sommerkjole eller fine skjorte.

Den komfortable, behagelige og rare følelse af at eje og benytte sig af Adidas cloudfoam sko høres allerede i skoens kaldenavn. Adidas cloudfoam sko skaber de bedste forudsætninger for dine fødder. Der er ingen tvivl om, at du med dette par sko får følelsen af at betræde en blød sky, selvom du for eksempel betræder den hårde asfalt.

Du er måske selv ejeren af et sæt fødder, der er på seriøst overarbejde hver dag? Skyldes det måske at du står op i lang tid af gangen i løbet af en dag? Eller er du vild med længere gåture og stræber altid efter at ramme 10.000 skridt om dagen? Så har dine fødder fortjent, at blive behandlet godt og få tildelt de bedste rammer.

Overbelastning for fødderne er en seriøs lidelse, hvor vi som mennesker kan have tendens til at have en travl hverdag, hvor vi ikke når at påtænke dem den rette opmærksomhed. Med et sæt Adidas cloudfoam sko viser du stor respekt over for dine fødder, som får dig igennem din dag fra start til slut.

Hvad kan Adidas cloudfoam ultimate?

Med produktet Adidas cloudfoam ultimate går både det æstetiske og praktiske udtryk op i en højere enhed. Du får ikke kun lov at passe på dine fødder med det bløde underlag, men ligeledes findes Adidas cloadfoam sko i utallige designs og udtryk. Det behøver altså derfor ikke kun blive brugt som en løbesko, men kan fungere til mange både store og små anledninger.

Du vil uden tvivl blive overrasket over, at det kan lade sig gøre, at man både kan nyde godt af de tidsløse og komfortable egenskaber, som skoene har, samtidig med at cloudfoam sko fra Adidas kan tilpasses til de lidt mere højtidelige og elegante anledninger.

Herrene kan style sig med shorts og t-shirt, samt have muligheden for at opnå et lækkert og praktisk look med et par Adidas sko med cloudfoam-teknologien. Og damerne kan snildt kombinere nederdelen eller kjolen med et par Adidas sko.

Med denne type sko vil du ligeledes opleve at skoen udvikler sig efter, hvilken form og type fod du har. Det vil altså sige, at den med tiden vil blive skræddersyet til dine fødder, som ikke kun vil give en følelse af blødhed og fleksibilitet, men ligeledes følelsen af tilpashed og optimal beskyttelse, samt funktion.

Hvad indebærer et par sko med cloudfoam-teknologi?

Dine fødder bærer trofast rundt på din krop hele dagen lang, hvorfor de fortjener den bedste opmærksomhed. Det er essentielt, at dine fødder får de bedste forudsætninger for at kunne fungere optimalt.

Det kan for eksempel være, at du slæber rundt på mange kilo på arbejdet eller tvinger dem til at stå i utaknemmelige positioner flere gange på en dag? Eller kræver dit arbejde, at du tit skifter hurtige stillinger med kroppen, så bliver dette også afspejlet i føddernes velvære.

Med Adidas cloadform skoen bliver du introduceret til den nyeste, bedste og rareste teknologi indenfor skoenes verden. Du bliver ikke længere tvunget til at stå på et par tyndslidte såler, som ikke gør noget positivt for din kropspositur, men giver tværtimod det blødeste underlag til dine fødder.

Den famøse teknologi har en helt unik egenskab, som gør alt godt for dine fødder. Et par sko der indeholder cloadfoam-teknologien, er nemlig ikke ensbetydende med et almindelig sæt sko. Vi har allerede etableret, at selve teknologien giver forbrugeren den blødeste oplevelse, hvilket stammer fra det indhold, der befindes sig i cloudfoam.

Det består nemlig af blandt andet ethylen-vinylacetat (EVA), som er et materiale der betragtes som værende elastisk, fleksibelt og blødt. Det er placeret i mellemsålen i Adidas cloudfoam sko, hvorfor det giver denne komfortable oplevelse at benytte sig af denne type sko. Der er derfor ingen tvivl om, at du altså med dette køb får ægte værdi for få penge.