• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
6 produkter
Sorter efter:
Du har set 6 ud af 6 produkter

Få lækre Sanita træsko og gummistøvler til herrer

Hvis du elsker at trække i det praktiske fodtøj, når der skal arbejdes udendørs på huset eller i haven, så vil du sjældent gå galt i byen med et par træsko eller gummistøvler. Med dem er du godt klædt på til alle forhold, og hverken mudder eller regn kan sætte en stopper for dine planer. Hos Skoringen forhandler vi et stort og varieret sortiment af Sanita træsko og gummistøvler til herrer, og her er både design og komfort i højsædet. Lad dig inspirere af vores udvalg, og find det par, som passer bedst til netop dig.

Sanita træsko til praktiske og stilfulde herrer

Træsko og gummistøvler har primært ry for at være velegnede til praktiske gøremål, men derfor kan du sagtens finde et par, der også klæder dig flot og moderigtigt på. Så kan du ordne havearbejdet eller gennemføre vandreturen med stil. Endnu et stort plus er komforten, som er meget høj, og så kunne det ikke være lettere at få skoene af og på. Du kan nemlig snildt hoppe i dem uden at bekymre dig om kringlede snørebånd og lukninger. Så er du klar og ude ad døren i en fart.

Skoringen giver dig et bredt spektrum af valgmuligheder, både når det kommer til materialer, farver og dekorationer, så der er noget for enhver smag. Du kan blandt andet få Sanita træsko og gummistøvler i materialerne:

  • Skind
  • Syntet
  • Tekstil

Hertil kan du vælge mellem neutrale farver som sort, grøn og hvid, som vil passe flot sammen med ethvert outfit. Hvis du går op i æstetik, vil der også være rig mulighed for at finde dekorativt fodtøj, som passer til din stil. Vores Sanita træsko kommer for eksempel med fine syninger langs siderne og bløde polstrede kanter for et ekstra eksklusivt look. Eller gå med fordel efter et par gummistøvler med pyntesnører og logo, som højner det visuelle udtryk.

Sanita træsko til herrefødder i alle størrelser

Hos Skoringen har vi både sko til små og store fødder, og det bliver også afspejlet i størrelserne, som spænder meget vidt. Du kan blandt andet vælge mellem følgende størrelser:

  • Træsko: 40-48
  • Gummistøvler: 24-46

Uanset om du er til træsko, gummistøvler, sandaler eller sneakers, så kan det være svært at finde frem til den helt rigtige pasform. Her kan du med fordel prøve vores fodscanner, som du finder i de fleste af vores fysiske butikker. Fodscanneren tegner en nøjagtig profil af din fod, så du kan finde den sål, der giver dig den helt korrekte trykaflastning. Smart og enkelt.

Hvis du tænker meget over ergonomi og sikkerhed, så kan du trygt se nærmere på udvalget af Sanita træsko og gummistøvler til herrer hos Skoringen. Vores mål er at tilbyde dig et bredt udvalg fra de bedste mærker, og det ses også i vores produkter, som er skabt med din komfort og sikkerhed som højeste prioritet.

Både vores træsko og gummistøvler kommer med skridsikre og slidstærke såler i kvalitetsmaterialer. De er både fleksible og behagelige at gå på, og så mindsker de samtidig din risiko for at falde på glatte underlag. Hertil kan du finde sko med polstrede kanter og underlag for en ekstra høj komfort samt hælkapper og anatomisk korrekte trædeflader, som yder en god støtte til din svang ved længere tids brug. Hvis dine fødder har tendens til at svede, kan du som en bonus få såler af særligt svedabsorberende materiale.

Bestil nemt Sanita træsko og gummistøvler til herrer

Hvis du ønsker at give dine fødder de bedste forhold, uanset hvilke aktiviteter, terræner og vejrforhold du kaster dig ud i, så har Skoringen det, du skal bruge. Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at træffe det bedste valg for deres fødder, så du både vil opleve en høj grad af komfort og sikkerhed.

Gå på opdagelse i vores udvalg af Sanita træsko og gummistøvler til herrer her på siden, og find de sko, som passer bedst til din personlighed. Når du har fundet det helt rigtige par, kan du nemt bestille online i vores webshop, og herefter sørger vi for en hurtig og nem levering. Så er du godt udrustet til at tackle haven eller den mudrede vandresti.

Hvis du er i tvivl om noget som helst, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi står naturligvis også klar til at besvare dine spørgsmål i vores mange fysiske butikker, så kom endelig forbi til en snak om vores mange produkter og kollektioner. Vi glæder os til at handle med dig og sammen finde frem til det bedste match til dine fødder.