• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
594 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 594 produkter

Tag på eventyr med vandrestøvler

Lange gåture i skoven, vandre i dalende sne og sjove udendørsaktiviteter. Når du eller familien skal være udenfor i naturen, er det rigtige fodtøj vigtigt. Så kan du både undgå vabler og trætte, kolde fødder.

Her kommer vandrestøvler ind i billedet. Vandrestøvler (eller vandresko) skiller sig ud fra almindelige sko på nogle helt særlige punkter. Her er der fokus på robusthed, stabilitet og funktionalitet. Sort på hvidt betyder det, at du og familien kan traske sikkert afsted på dagens eventyr.

Vælg for eksempel et par robuste vandrestøvler fra ECCO. Er der en blød sokkekonstruktion, får du nemt ved at komme ned i støvlen. Den affjedrende mellemsål og kraftige ydersål giver dig et godt greb på alle underlag.

Find vandrestøvler på tilbud

Hos Skoringen kan du ofte finde gode tilbud på vandrestøvler til en skarp online pris. Uden at du går på kompromis med hverken varme eller våde fødder. Vi sætter nemlig en ære i, at du har det bekvemt og nemt, når du handler hos os.

Ovenover kan du og familien stå solidt fast, når de nye vandrestøvler bliver fundet. Vi har samlet de bedste af slagsen til både mænd, kvinder og børn, så du nemt kan overskue vores tilbud på vandrestøvler.

Uanset hvad du higer efter, har vi hos Skoringen smarte vandrestøvler til hele familien, der sætter pris på godt fodtøj. Hold øje med vores vandrestøvler og tilbud – måske du kan gøre et godt køb?

Se desuden vores seneste nyheder til damer og til herrer her.

Høj kvalitet til dit fritidsliv

Hos Skoringen behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Her har vi stor fokus på godt fodtøj til både børn, kvinder og herrer. Det er også derfor, du kan finde skønne mærker som adidas og ECCO, der laver komfortable vandrestøvler til et aktivt fritidsliv. Ligeledes er flere af vores modeller indbygget med GORE-TEX®-membran. Det giver dig åndbare vandresko, der holder fødderne tørre og varme. Læs mere om GORE-TEX® længere nede.

Med solide vandrestøvler får du:

  • Åndbare og vandtætte støvler med den rigtige membran
  • En stærkere balance takket være et godt greb
  • Varme og tørre fødder
  • Sjove oplevelser uden ømme fødder

Vand- og vindtætte vandrestøvler til hele familien

Når vejrudsigten lover hård vind og temperatur tæt på frysepunktet, så er det ikke sjovt med sko, der giver kolde og våde fødder. Især ikke når børnene vil have det sjovt på kælkebakken, bygge snemænd eller bare lege – helt uden at fryse. Det har vi fuld forståelse for hos Skoringen.

Derfor er de fleste af vores vandrestøvler lavet med en vandtæt membran og god åndbarhed. I vores udvalg kan du blandt andet finde gode sko med den fantastiske GORE-TEX®-membran. Det smarte materiale er fyldt med mikroskopiske huller, som vanddråber og vind ikke kan trænge igennem. Omvendt er de store nok til, at damp fra dine fødder kan blive transporteret væk.

Køber du et par vandrestøvler til dig selv eller dine børn, der indeholder GORE-TEX®-membran, er der altså fodtøj til mange lege i vandpytter og gåture. Membranen er især oplagt, når vinter og efterår står for døren, men faktisk også til de lune dage.

Husk et par gode indlægssåler til skoene, hvis du er herre. Er du kvinde, kan du finde alt tilbehør her.

Hvad er forskellen på vandresko og vandrestøvler?

Uanset hvor din gåtur eller aktivitet går hen, er ordentligt fodtøj bare vigtigt. Hos Skoringen har vi både vandrestøvler og vandresko, men vi kalder dem ofte “vandrestøvler” ved begge slags. Det vigtigste er, at du føler dig tilfreds og bekvem i dine nye sko. Så får du en fantastisk oplevelse, når du begiver dig ud i naturen.

Er du stadig interesseret i at kende forskellene på vandresko og vandrestøvler? Læs dem her:

Vandresko er rigtig gode til daglige eller korte ture og er opbygget på næsten samme måde som vandrestøvler. Her får du nemlig stadig en kraftig sål, der bider sig fast i underlaget. Den eneste forskel er, at det er en kort vandrestøvle. Her får du ankelstøtte fra en solid og tætsiddende hælkappe. Er du ofte på gåtur i skoven eller ude på legepladsen, kan et par smarte vandresko sagtens fungere.

Vandrestøvler har typisk et længere skaft, god ankelstøtte og en ekstra stiv mellemsål for minimal belastning på fødderne. Skal du ud i et terræn, hvor balancen kan blive udfordret, hjælper den robuste sål med en stærkere balance, så du undgår at vride rundt.

Et højere skafte gør også, at du får endnu mere varme. Er der godt med sne på vejene, kan et par vandrestøvler klart være en fordel. Det er derfor en rigtig god idé at have vandrestøvler, hvis du eller familien skal ud på en længere vandretur.

Hos Skoringen kan du heldigvis finde begge slags sko under samme kategori. Fælles for alle skoene er slidstyrke, god pasform og funktionelle egenskaber. Med gode vandrestøvler får du således fodtøj, som er brugbart i alle situationer.

Sådan finder du de rigtige vandresko

Når du skal vælge praktisk fodtøj, er det vigtigt, at skoene er behagelige at have på. Derudover er det værd at undersøge, om de har et godt greb og er vandtætte, så du holder dig tør i al slags vejr.

Hos Skoringen vil vi gerne give dig en god oplevelse og hjælp til at gøre et godt køb. Nedenunder kan du læse tre vigtige overvejelser, du bør kigge efter, når du vil købe vandresko.

Pasform: Er der noget værre, end en sko der gnaver, eller hvor foden glider? Kan foden rotere, kan du miste følelsen med underlaget og dermed lettere komme ud af balance. Dine tæer skal kunne bevæge sig lidt op og ned, men ikke til siderne.

Materialer: Vandrestøvler til børn og voksne bliver lavet i læder og kunststof. Mange modeller består af begge dele. Beskyttende gummi ved hæl og tæer gør, at støvlerne ikke går i stykker pga. skarpe sten. Du kan blandt finde tekstil, skind og læder.

Membran: Mange af vores vandrestøvler er forsynet med membran fra anerkendte Gore-Tex. Brandet er kendt for dets vandtætte, vindtætte og åndbare sko. Vil du undgå at vand trænger ind, men tillade dine fødder at ånde, er Gore-Tex-membran din løsning.

Køb dine vandrestøvler hos Skoringen

Som kunde hos Skoringen får du en række fordele. For eksempel bliver dine nye sko gratis leveret inden for 2-5 hverdage. Passer skoene alligevel ikke, eller ønsker du en anden model, kan du kvit og frit returnere og ombytte dem i alle vores butikker. Det bliver ikke meget nemmere! Kontakt vores kundeservice her.