• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis levering ved køb over 499,-
 • Gratis retur og ombytning i alle butikker
Hvide støvler
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  13 produkter
  Sorter efter:
  Du har set 13 ud af 13 produkter

  Du har helt sikkert et par hvide gummisko eller træningssko, men hvad med et par hvide støvler? Det mest åbenlyse valg for mange vil være sorte eller brune støvler, men hvis du tænker over det, er hvid faktisk en utrolig smuk og elegant farve. For eksempel vil hvide støvler give rigtig god mening som vinterstøvler, da alt er så mørkt om vinteren og de vil kunne lysne det hele lidt op. De vil passe til vinterjakker i både sort, grå og brun uden problemer. En hvid støvle kan også sagtens bruges andre årstider end vinter - om foråret har du måske bare brug for en tynd og kort støvle, som skiller sig lidt ud.

  Pleje af hvide støvler

  Hvid er en skrøbelig farve. Du kender det fra din hvide skjorte, som du passer ekstra meget på hvis du laver mad eller vasker op. Da støvler jo bruges udenfor, er der ekstra grund til at passe godt på og pleje dem rigtigt. Hvis du ikke ved, hvordan det bedst kan gøres, vil vi klart anbefale dig at komme ned i en af Skoringens butikker eller tage kontakt til os. Skoringen har stor erfaringer med sko og pleje af dem, og vi vil hellere end gerne dele ud af vores viden.

  Køb hvide støvler online eller i butik

  Hos Skoringen giver vi dig muligheden for at vælge hvordan og hvor du vil købe dine nye sko. Den første mulighed du har, er den traditionelle, nemlig at tage ned i Skoringen butikken og købe dine sko der. Vi har omkring 100 butikker bare i Danmark og vi tilbyder landsdækkende bytteservice. Den anden mulighed du har, er at shoppe på nettet, hvor vores butik er åben 24 timer i døgnet og vi kan sende alle de sko, du vælger, hjem til din hoveddør. Hvad du vælger, er helt op til dig, vi vil byde dig velkommen lige gyldigt hvad.