• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Pas på dit fodtøj med skopleje

Det er vigtigt, at du giver dit fodtøj den pleje, det fortjener. Den rette skopleje er med til at forlænge dine skos levetid, og det holder dem også pænere. Hos Skoringen har vi naturligvis et stort udvalg af skopleje, så du kan give dine sko den helt rigtige pleje. Her finder du alt fra imprægnering og læderbalsam til rengøringssæt og ruskindspleje. Se hele udvalget af skopleje online hos Skoringen.

Forlæng dit fodtøjs levetid med skopleje

Når du køber nye sko, er det først og fremmest vigtigt, at du giver dem en god omgang imprægnering inden brug. Når det kommer til imprægnering, er det bedre at give dine sko tre tynde lag end ét kraftigt lag. Husk desuden, at det er en god idé at give dine sko imprægnering regelmæssigt, så virkningen forbedres.

Når du giver dine sko pleje, er det vigtigt, at du rengør dem, inden du giver dem skopleje. Hos Skoringen anbefaler vi, at du eksempelvis bruger en blød børste, fugtig klud eller svamp og derefter anvender det rette plejemiddel. Det er vigtigt, at du bruger et plejemiddel, der er beregnet til det materiale, som skoen er fremstillet af. Hos Skoringen finder du blandt aandet pleje til:

Få råd og vejledning hos Skoringen

Hvis du har brug for råd og vejledning til, hvordan du bedst plejer dine nye sko, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Du kan enten kontakte vores kundeservice eller kigge forbi din lokale Skoringen, hvor vores personale er klar til at rådgive dig.