• COVID-19: Alle vores butikker holder lukket til og med 7. februar 2021, men du kan indtil da stadig bestille online. Som altid har vi gratis fragt, og du har mulighed for at vælge levering til pakkeshop. Bestiller du med Click & Collect, kan du afhente din ordre, når vores butikker åbner igen mandag 8. februar 2021. Læs mere her.
  • Hvis du har købt en vare i en af vores butikker eller webshoppen, så er retur- og byttefristen udvidet til at gælde til og med 1. marts 2021. Såfremt restriktionerne forlænges, vil retur- og byttefristen ligeledes blive forlænget.
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
121 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 121 produkter

Hvad er bedre end at komme hjem efter en lang arbejds- eller skoledag og smidde skoene og få de trætte fødder ned i nogle tøfler? Især om vinteren er det skønt at have nogle varme hjemmesko, som kan holde dine fødder varme og trygge fra kulden udenfor. Selv de mest seje tøser, der har tilbragt dagen i et par støvler med nitter, kan drømme om at smidde sig på sofaen i et par tøfler når dagen er forbi. Faktisk er der nok et par der passer alle, det er bare et spørgsmål om at finde de rigtige. I nogle hjem er der altid et par ekstra til gæster, og det er jo en suveræn service at få når man besøger nogen. Derfor er det god grund til at købe flere ad gangen.

Køb tøfler online

Hvis du ikke sunes det er ligeså sjovt at købe tøfler som det er at købe røde støvler, så kan du hurtigt få noget sjov ud af at købe dem online. Online har du nemlig mulighed for at kigge dig godt omkring og helt selv bestemme hvordan det hele skal foregå. Hvis du skulle have lyst til at kigge på andre slags sko ind imellem, kan det jo også sagtens lade sig gøre - helt uden du behøver flytte dig så meget som en centimeter. Skoringens online shop byder dig velkommen og håber at du vil elske vores udvalg og vores sko, som alle er af høj kvalietet.

Køb tøfler i butik

Hvis du nu alligevel er i indkønscentret eller bare elsker at gå rundt og ose i en butik, har Skoringen også fysiske butikker rundt omkring i Danmark. Faktisk burde det slet ikke være svært at finde en, da der er omkring 100 fordelt over hele landet. Et besøg i vores butik er også godt hvis du har brug for vejledning eller bare gerne vil prøve for meget tøflerne varmer dine tæer.