• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
Ondt i fødderne? Trætte fødder? For store sko?

Indlægssåler

Vi går ind for, at man skal gå i præcis de sko, man har lyst til. Om det så er flip flops eller rekordhøje pumps. Du skal gå med det, du føler dig tilpas i – og så er det lige meget, hvad alle andre tænker. Men hvad der ikke er lige meget (hvis du spørger os) er, om skoene passer til dine fødder sådan rent anatomisk. For hvis ikke de gør det, så kan det give smerter på sigt. Så hvad gør man så, hvis de sko, man allerhelst vil gå med, bare ikke lige passer til ens fod? Skal man gå på kompromis med det ene eller det andet?

Ikke nødvendigvis. I mange tilfælde kan problemet nemlig løses uden kompromisser. Og den løsning hedder indlægssål. Måske er du lidt skeptisk over for at skulle gå med sådan én. Men nu er indlægssåler så smarte, at de sjældent kan ses, når du har skoene på. Og hvis sålen gør, at du kan gå med de sko, du drømmer om, uden at få ondt i fødderne … Then why not?

Og hvem ved? Måske du ender med at tænke: ’Indlægssål – hvor har du været hele mit liv???’
Vi har efterhånden mødt mange kvinder, som decideret er sluppet af med smerter forskellige steder i kroppen blot ved at få en sål i skoen.

I artiklen her kan du læse om:

 • Hvorfor du skal overveje en gratis fodscanning
 • Hvordan indlægssåler kan hjælpe (og hvilke vi anbefaler) i forhold til:
  • Smerter i høje hæle
  • Trætte ’aktive’ fødder
  • Dårligt ’sko-klima’
  • Kolde fødder

En (gratis) fodscanning afslører dine fødders behov

Går du i sko, som ikke passer til dine fødders behov, kan det sætte sig i lænden, ryggen eller helt op i nakken. Eller i knæ og hofter.

I en del af vores butikker har vi fået installeret en fodscanner. En maskine, som scanner og analyserer din fod – og som kan vise præcis, hvor din fod har brug for støtte og dermed, hvilke sko og såler som passer bedst til dig.
Du kan se her, hvilke butikker tæt på dig, der har en fodscanner: https://www.skoringen.dk/find-butik. Det er helt gratis at få en scanning, hvis du er medlem af Klub Skoringen. Og det kan du blive i vores butikker eller lige her: https://www.skoringen.dk/klub-skoringen

Indlægssåler til høje hæle

Høje hæle er sjældent det mest behagelige fodtøj. Men derfor elsker vi dem alligevel!
En rigtig god sål til høje hæle er denne (https://www.skoringen.dk/touch-nonslip-gel-saal?productid=9659903710) SKAL SÆTTES OP MED FOTO nonslip gel-sål. Den placeres forrest i stiletten for at undgå, at man ’glider frem’. Gel-materialet gør, at sålen er dejlig blød og behagelig og ’tilpasser’ sig foden. Og så har den et diskret transparent look.

Indlægssåler til trætte fødder (dig, der har en aktiv hverdag)

Har du en hverdag, hvor du går eller står meget i løbet af dagen? Prøv at forestille dig, hvad det gør for fødderne og kroppen, hvis du så går i sko, som har negativ påvirkning på dine fødder. Her kan en sål virkelig være et mirakel. Fx en som denne gel-sål, som lige præcis modvirker fejlagtig belastning og trætte fødder. Den kan både klippes til i størrelsen, og den kan vaskes. Glæd dig til at gøre dine trætte fødder happy!
https://www.skoringen.dk/touch-gel-support?productid=9659925610 SKAL SÆTTES OP MED FOTO.

Indlægssåler til dårligt ’sko-klima’ (svedige fødder)

Det er helt normalt at svede meget på fødderne – og særligt i lukkede sko. Men det kan selvfølgelig være generende, hvis man fx skal på besøg hos nogle efter en lang dag og man frygter for, at det lugter, når man smider skoene.
Heldigvis findes der såler, som er designet til at mindske det problem. Weekly Fresh-sålen er en helt tynd sål i flere lag, hvor det øverste lag absorberer fugt, som transporteres videre til det inderste lag, som er isoleret, så laget ikke bliver vådt. Sålen indeholder også mikroduft-kapsler, som holder sko-klimaet friskt. Slut med at tænke ’holy moly’, når du smider dine sneaks efter en lang dag.
https://www.skoringen.dk/touch-weekly-fresh?productid=9659914010 SKAL SÆTTES OP MED FOTO.

Indlægssål til dig, der altid fryser på fødderne

Nogle fødder har det bare med altid at være kolde. Til det findes der heldigvis såler, som kan hjælpe med at holde på varmen. Thermo Polar-sålen er betrukket i 100 % uld (ahhh blødt og varmt) – og så har den alufolie på undersiden, som beskytter mod kulde og fugt nedefra.
https://www.skoringen.dk/touch-thermo-polar-v?productid=9659914210 SKAL SÆTTES OP MED FOTO.