• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
How #feetpositivity can make women feel more confident

#feetpositivity

null

De sidste mange år er der blevet talt meget om ’body positivity’. At vi skal elske vores krop, som den er – og se det smukke i, at alle kroppe er forskellige. Og vigtigst af alt: Aldrig shame andre for, hvordan de ser ud.

Vi kan kun sige ’amen’ to that. Det er fantastisk, at der bliver sat fokus på det.

Men desværre er det ikke bare noget, der ændrer sig fra den ene dag til den anden. Og når det kommer til at elske og acceptere vores fødder, ser det faktisk ret skidt ud.

Vores undersøgelse af danske kvinders forhold til fødder viser nemlig, at 75 % er flove over deres fødder. 75 %!

Det bliver vi nødt til at gøre noget ved! For selvfølgelig skal vi alle kunne tage et par sandaler på uden at få en dårlig følelse i kroppen. Og selvfølgelig skal flovhed over fødder ikke være grunden til, at forældre siger nej til deres børn, når de spørger, om de må komme i svømmehallen.

”75 % er flove over deres fødder”

Vi ved godt, at vi ikke kan redde hele verden – men hvis vi kan få bare én person til at få det bedre med sine fødder, så er det det hele værd.

Derfor har vi opfundet begrebet #feetpositivity. Og det er egentlig ret simpelt. Det handler om at være god ved sine fødder. Om ikke at være flov over dem. Ikke at sige – eller tænke – at de er grimme. Og så handler det om at huske på, at vores fødder er forskellige og derfor også har forskellige behov. Og at ingen fødder er bedre end andre.

#feetpositivity

To embrace that every pair of feet has their own story.
To know that every foot looks different and therefore has different needs, but no foot is more right than another.
To stand confident on one’s own feet, no matter how they look.

#feetpositivity er at forkæle sine fødder – fx med et fodbad. Men hvor længe? Hvor ofte? Og hvor varmt? Få svaret og en opskrift på hjemmelavet fodbadesalt her (LINK).

#feetpositivity er at passe godt på sine fødder. Har du ondt i fødderne? Trætte fødder? Eller for store sko? Læs, hvordan indlægssåler kan hjælpe dig her (LINK).

#feetpositivity er at have det godt med sine fødder. Men er du ofte generet af fodsved? Her er et par tips til, hvordan du kan mindske den (LINK).

Vores mission med #feetpositivity er at starte samtalen om, at fødder er smukke på hver deres måde – og vi håber, at du har lyst til at gribe den – og til at snakke med. Det kan du blandt andet gøre ved at tage et billede af dine fødder, lægge det op og tagge det med #feetpositivity. For den bedste måde at vise, at alle fødder er, lige som de skal være, er ved at stoppe med at gemme dem.

Så: Let’s free our feet! Det er i hvert fald et skridt nærmere at slippe af med fod-flovheden. Og det fortjener både du som menneske og dine fødder, som bærer dig hele livet.