• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
7035 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 7035 produkter

Der er så mange terme og udtryk når det kommer til sko, hvilket godt kan bringe lidt forvirring. Et eksempel er forskellen mellem ankelstøvler og støvletter. Det der bare er ved det, er at der ikke rigtig er nogen forskel. Så man kan jo godt forstå forvirringen. Men det vil så sige at støvletter med hæl er det samme som ankelstøvler med hæl. Nogle vil nok synes at støvletter lyder lidt mere feminint og derfor ikke vil blive brugt for støvler til mænd, men det kan man nu ikke være så sikker på. Under alle omstændigheder er støvletter en kort version af støvler og går tit til omkring anklerne. Når de har hæl på er de tiltænkt kvinder, der gerne vil fremstå lidt højere end de er, eller dem som elsker det feminine touch ved høje hæle.

Hvilke støvletter med hæl skal du vælge?

En af de overvejelser du skal tage i betragtning er hvor høj hælen skal være. Støvletter med hæl findes jo i varianter der kan erstatte høje stiletter og i den anden ende af spektret findes de med hæle på en centimeter eller to. Om de er høje eller lave kan de sagtens bruges til et par jeans eller en kjole, men der er jo mange faktorer der kan være afgørende for hvad der passer bedst til det du skal bruge dem til. Husk at overveje de praktiske aspekter så vel som dine personlige præferencer, når du skal vælge type og model.

Støvletter med hæl online eller i butik

Hvis du vil have hjælp til valget kan du selvfølgelig konsultere dine veninder, men vi i Skoringens butikker står også gerne til rådighed for vejledning. Vi har omkring 100 butikker, som er fordelt på tværs af landet, og du er velkommen i hvilken som helst af dem. Hvis du hellere vil shoppe når det passer dig, så er vores netbutik et godt valg. Her har vi det store udvalg, som er tilgængeligt for dig 24 timer i døgnet.