• Kære kunde. Vi er i gang med at opdatere skoringen.dk, og der kan være dele af sitet, der ikke virker som det skal. Vi er dog snart tilbage til normal tilstand. Tak.
  • Hvis du har købt en vare på webshoppen eller i en af vores butikker, så er retur- og byttefristen udvidet til at gælde 60 dage fra datoen på din bon. Læs mere.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
4258 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 4258 produkter

I et land som Danmark skal man aldrig pakke sine støvler alt for langt væk, for man ved aldrig, hvornår vejret dikterer, at man får brug for dem igen. Støvler med kilehæl eller wedges har en hæl, som skiller sig ud fra normale højhælede støvler. Hælen er nemlig formet som en kile (eller en wedge), som naturligvis er udformet, så den passer til foden. Mange vil af gode grunde synes, at kilehæle er mere behagelige at gå i end høje hæle og at det skaber bedre balance. Støvler med kilehæl fås i mange forskellige udformninger, fx som vinterstøvler med pels, ankelstøvler til overgangsperioderne eller læderstøvler.

Kilehæl støvler online

For at give dig de bedste muligheder for at finde de helt rigtige sko eller støvler, har Skoringen både butikker rundt omkring i landet og en fantastisk webshop. I vores webshop kan du få inspiration og handle dag og nat, som det passer dig. Hvis du ligger søvnløs midt om natten, er det jo altid en mulighed at tjekke den seneste sko mode

Køb kilehæl støvler hos skoringen

Der er mange grunde til, at du bør købe dine støvler med kilehæl hos Skoringen. Den ene grund er selvfølgelig vores lækre webshop, hvor du har mulighed for at klikke dig igennem en masse lækre sko, som passer til det, du lige ville have, og få dem tilsendt nemt og bekvemt. En anden rigtig god grund er, at vi har butikker over hele landet - faktisk omkring 100. Vi har stor erfaring med sko i alle mulige former, og står hellere end gerne klar til at hjælpe dig, så du får de rigtige sko med hjem. Vores udvalg er imponerende, så derfor er vi sikre på, at vi kan finde dig den helt rigtige støvle - med eller uden kilehæl.