• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
10 produkter
Sorter efter:
Du har set 10 ud af 10 produkter

Flotte, chunky og lange Chelsea-støvler

Chelsea-støvlen har i mange år været et populært valg, når både mænd og kvinder skulle vælge et markant, moderigtigt og komfortabelt fodtøj til hverdag og festbrug. Derfor fører vi her et bredt udvalg af lange Chelsea-støvler til damer, så du også kan finde din favorit inden for den moderne klassiker. Tag et kig, og bliv inspireret til at bære den ikoniske støvle.

Klassiske og moderigtige lange Chelsea-støvler

Hos Skoringen dækker vi dig godt ind uanset lejlighed, og skal du investere i et par nye støvler, kan du med fordel vælge de klassiske og moderigtige lange Chelsea-støvler med den grove og chunky sål. Disse støvler er altid et hit, og du kan bruge dem til mange formål.

Alsidighed er nemlig den lange Chelsea-støvles mest passende nøgleord. Brug dem for eksempel sammen med en sød og luftig sommerkjole, hvor de chunky støvler udgør en rå kontrast til den feminine kjole. Du kan også bruge dem til hverdag, hvor de står godt til et par stramme jeans, en blazer og en sprød skjorte.

Du kan med fordel bruge modellen som et alternativ til både støvler med hæl og flade støvler, og vi fører de lange Chelsea-støvler i flere farver og designs samt fra forskellige mærker, så du får noget at vælge imellem. Det tæller blandt andet følgende brands:

  • Angulus

  • B&CO

  • Tamaris

  • Vagabond

Find alle varianterne her på hjemmesiden. Her kan du i ro og mag blive inspireret i kataloget, og derefter kan du bestille i webshoppen, når det passer dig. Du kan naturligvis også handle i vores fysiske butikker.