• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
193 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 193 produkter

Chunky boots i alle afskygninger

Når året skifter sommerens varme dage ude med efterårets og vinterens ruskende kulde, vil du være bedst klædt på ved at investere i et par solide støvler, som tilmed ser flotte ud. Hos Skoringen har vi et meget bredt og varieret sortiment af støvler i forskellige genrer, og det inkluderer også de populære chunky boots. Gå på opdagelse her på hjemmesiden, og find det par, der matcher din stil og personlighed.

Få et råt look med chunky boots

Chunky boots er støvler, som er kendetegnet ved deres ekstra tykke såler med kraftige hæle. De vil især være velegnede til dig, der elsker at spendere tid udendørs, og de er særligt gode til længere vandreture og praktiske formål. Det betyder dog på ingen måde, at de ikke også har meget at byde på designmæssigt.

Det look, støvlerne repræsenterer, har nemlig karakter af noget meget cool og moderne, som også fremstår en smule råt. Hvis du gerne vil opnå et look med lidt kant, så vil chunky boots derfor være et godt valg til dit næste outfit.

Hos Skoringen gør vi meget ud af at præsentere dig for et udvalg, der både emmer af kvalitet og variation i valgmulighederne. Det betyder, at du i vores sortiment både kan finde:

  • Korte og lange chunky boots
  • Chunky boots i en bred palet af farver
  • Støvler fra 17 kendte brands
  • Chunky boots i mange forskellige materialer
  • Støvler i alt fra størrelse 35-44

Uanset om du er til korte støvler, lange støvler, snørestøvler eller støvler med hæl, så har vi det, du leder efter.

Chunky boots fra kendte mærker

Som nævnt finder du rigeligt med valgmuligheder hos Skoringen, når du er på udkig efter dine næste chunky boots. Du kan blandt andet vælge imellem kvalitetsmærker som ECCO, Gabor, Rieker, Tommy Hilfiger, Angulus, Skechers og Vagabond, og farverne spænder fra de neutrale sorte, hvide og brune over de klassiske grønne, gule og blå til de mere eksotiske rosa, oliven- og cognac-farvede.

I selve materialerne finder du også meget at vælge imellem i form af både ruskind, canvas, nubuck, microfiber, skind, syntet og tekstil. Husk, at det er vigtigt at passe godt på dine sko og vedligeholde materialerne. Tag gerne et kig i vores tilbehørssektion, og find de rigtige plejematerialer til dine sko.

Find dine næste chunky boots hos Skoringen

Når det gælder chunky boots, har vi noget for enhver smag hos Skoringen. Når du handler hos os, kan det enten foregå her via hjemmesiden eller i en af vores mange fysiske butikker. Uanset hvad du foretrækker, kan du være helt sikker på en nem og tryg handel, og vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig – både fysisk og online. Vi glæder os til at dele vores passion for sko med dig.