• Børnenes dag - 1 par 30% - 2 par 40% - 3 par (eller flere) 50%. Se tilbuddene her
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
524 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 524 produkter

Sol og sommersko

Der er ikke noget bedre end de varme dage, hvor du hopper i et par lette sommersko og cykler ud i det danske sommerland. Uanset om dagene byder på arbejde, strandture eller bare eventyr, er der noget helt særligt i luften, når vejret ikke kræver andet end en let kjole og et par sommersko.

Den helt særlige følelse af frihed og boblende glæde, som danske sommerdage vækker i os, følger med ind i de lange lune, sommeraftener. Uendelige aftener der både byder på badeture, bålhygge, bryllupper og andre skønne sommerfester, som kræver et par flotte, feminine sandaler eller et par cool pumps i sommerens farver.

Hos Skoringen ved vi næsten ikke noget bedre end at hoppe i et par sommersko, og du kan altid finde et stort udvalg af både praktiske sandaler, sporty sneakers, farverige pumps, afslappede klipklapper, og hvad dit hjerte ellers begærer i sommerhalvåret.

Sommersko er smørbløde sandaler og skinnende rene sneakers

Når luften bliver lunere, er det tid til at slippe fødderne ud af de varme, tunge støvler. Det er tid til at finde sommerskoene frem. Det er måske også tid til at opdatere garderoben med et nyt par? Hos Skoringen gør vi det nemt for dig at shoppe nye sommersko til alle lejligheder - og nemt for dig at passe godt på dem.

Inden du spæner ud i det danske sommerland med dine nye, fine sommersko på fødderne, skal du nemlig huske én meget vigtig ting. Du skal imprægnere dine nye sko, så de holder sig flotte hele sommeren. Det er ikke lige så sjovt at passe og pleje dine sommersko, som det er at have dem på. Til gengæld er det sjovt at vise fødderne frem i smukke, smørbløde sandaler og at have skinnende rene sneakers på fødderne.

Når du plejer dine sommersko både før og efter brug, sikrer du, at de holder sig pæne længe. Så kan du også bruge dem næste sommer. Hos Skoringen har vi et stort udvalg af plejeprodukter, så du kan vælge det produkt, der passer til lige præcis de sko, du skal have på hele sommeren.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af sommersko

Har du brugt hele vinteren på at drømme om den dag, du kunne hoppe i et par lette sandaler? Eller har du som en rigtig sneakerpige set frem til at tage dine hvide sneakers på, uden at de blive beskidte og gennemblødte i efterårsregnen? Så er du ikke alene.

Hos Skoringen er vi flere, der bruger de mørkeste måneder på at planlægge, hvilke smukke sommersko vi skal tage på, så snart solen titter frem. Så når kollektionerne med sommersko rammer os, ved vi præcis hvilke sko, vi skal bo i hele sommeren.

Hvis du også har et krystalklart billede af, hvordan dine sommersko skal se ud, kan du bruge filter-funktionen på hjemmesiden til at finde den sommersko, du har drømt om. Du kan filtrere din søgning efter:

  • Størrelse
  • Farve
  • Materiale
  • Mærke

Du kan også bruge søgefunktionen til at finde frem til et særligt mærke eller en helt specifik model. Du kan selvfølgelig også bare søge helt bredt, taste sommersko ind i søgefeltet og gå på opdagelse i alle de skønne sko og sandaler, vi forhandler hos Skoringen. Du finder både klassiske sommersko, der holder år efter år, og sommersko i sæsonens farver og snit. Som altid har vi et stort udvalg fra både danske og internationale mærker.