• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
72 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 72 produkter

GORE-TEX®-sko til damer

Vælger du et par GORE-TEX®-sko til damer, kan du holde fødderne tørre i al slags vejr. Det er vigtigt, at du kan bevæge dig udenfor uden at bekymre dig om våde og kolde fødder – og her er GORE-TEX®-sko til damer det helt rigtige valg. Med GORE-TEX® får du 100 % vand- og vindtætte sko, som samtidig sikrer dine fødder en god åndbarhed.

Udvalget af GORE-TEX®-sko til damer byder blandt andet på:

  • Vandtætte sko fra populære mærker som Reebok, ZERO°C, Viking og ECCO
  • Mange forskellige størrelser at vælge mellem
  • Stort udvalg af både sneakers og støvler i forskellige designs og farver
  • Komfort, nem lukkemekanisme og god bevægelsesfrihed

Hos Skoringen mener vi, at design, kvalitet og funktionalitet skal gå op i en højere enhed. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig et stort udvalg af praktiske og moderigtige GORE-TEX®-sko til damer, som både er vand- og vindtætte. Du kan både finde vandresko, sneakers og støvler fra flere af tidens største skomærker.

GORE-TEX® har holdt fødderne tørre i mere end 40 år

Måske kender du GORE-TEX® i forvejen? Hvis ikke, så er GORE-TEX® kort fortalt et af verdens mest anerkendte brands inden for outdoor-produkter, hvilket skyldes den uovertrufne evne til at holde dig tør – også selvom det er regnvejr. Leder du efter et par vandtætte sko, er et par GORE-TEX®-sko til damer derfor det helt rigtige valg.

Mærket har eksisteret i mere end 40 år, og de er især kendt for dets vand- og vindtætte sko, som samtidig gør det muligt for dine fødder at ånde. Funktionaliteten skyldes en tynd membran, som er fyldt med bittesmå porer, der transporterer fugt væk fra kroppen, uden at hverken vand eller vind kan trænge ind.

Køber du et par sko, der indeholder en GORE-TEX®-membran, har du derfor fodtøj til alle årstider. Det skyldes naturligvis, at dine fødder bliver holdt tørre, samtidig med at de får god mulighed for at ånde. Det er især oplagt i vinterhalvåret, men åndbarheden gør, at de faktisk også er velegnede om foråret eller endda om sommeren, hvis det regner udenfor.

GORE-TEX®-sko til damer holder fødderne tørre og varme

Hvis du er friluftsmenneske eller bare gerne vil kunne holde fødderne tørre, når det regner udenfor, så bør du gå efter et par vand- og vindtætte damesko, som er udstyret med en GORE-TEX®-membran. De fås i flere forskellige udgaver og designs, og du kan vælge mellem mange populære brands.

Skal du på vandretur, kan du med fordel vælge et par GORE-TEX®-vandresko til damer, mens et sæt GORE-TEX®-sneakers til damer, der med sin gode bevægelsesfrihed og høje slidstyrke egner sig perfekt til hverdagsbrug. Hos Skoringen har vi et stort udvalg GORE-TEX®-sko i moderigtige designs, så du ikke skal gå på kompromis med dit outfit.

Selvom skoene er praktiske, så er designet nemlig ikke nødvendigvis kedeligt. Vælg eksempelvis et par sneakers i en prangende farve, hvis du vil pifte vinteren lidt op. Du kan også finde flotte GORE-TEX®-støvler, som får dig tør og varm igennem vinteren, samtidig med at du ser godt ud.