• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
7355 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 7355 produkter

Det er ikke kun nytårsaften sølv, guld og glimmer hører hjemme - du kan sagtens finde masser af grunde til at få glamour ind i hverdagen. Sølv sandaler er dog nok mest relevant om sommeren - måske om foråret - og til kvinder og piger. Hvis du skruer lidt op for varmen, kan de også bruges indenfor på andre tider af året, måske som erstatning for hjemmesko til børn eller voksne. Om sandalerne skal have remme, velkro-lukning eller bånd, der skal bindes er helt op til din smag. For at give dig et overblik har Skoringen samlet et lækkert udvalg af sandaler i sølvfarve, så du skal bare udvælge det par - eller de par - der passer til dig.

Køb sølv sandaler online

Nogle gange tager det bare tid at finde sine nye sandaler, og hvis det skal være de flotteste sølv sandaler der findes, er det helt okay at bruge timevis online på at tjekke de forskellige par. Skoringen netbutik giver dig netop muligheden for at spendere time efter time på at kigge på hele vores udvalg inden du beslutter dig. I processen kan det jo så være at du også faldt for et par korte støvler eller et par sneaker, du bare ikke kan leve uden. Vi sender gerne alle de sko og sandaler du skulle ønske dig direkte til din dør.

Skoringen butikker i hele landet

Nogle gange kommer inspirationen til dig når du står med skoen i hånden - eller måske endda på fødderne. Hvis du har det sådan vil vi da opfordre dig til at komme forbi en af Skoringens ca 100 butikker rundt omkring i landet. Her har vi naturligvis ikke kun sølvsandaler, men også alle andre slags sko, du skulle mangle. Så, velkommen i butikken.