• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
26 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 26 produkter

Vagabond-sneakers til damer

Vagabond-sneakers er til dig, der ønsker et par sko, der aldrig går af mode. Det svenske brand er især kendt for at lave sko i hårdføre materialer, og det gode håndværk er ikke til at tage fejl af. Hos Skoringen finder du Vagabond-sko i mange forskellige størrelser og modeller. Tag et kig på vores sortiment, og find dine nye sko i dag.

Et par Vagabond-sko passer til alle anledninger

Et par Vagabond-sneakers er fyldt med tidløse detaljer, der fungerer til både hverdag og fest. I Skoringens udvalg finder du forskellige typer sko fra Vagabond, der passer til enhver smag.

Vagabond er kendt for at holde designet afdæmpet, og det giver en alsidig sko, der kan sammensættes med forskellige outfits i hverdagen. Vagabond ligger samtidig i et prisleje, hvor de fleste kan være med, og det er helt uden at gå på kompromis med kvaliteten

Find et par sko fra Vagabond i din yndlingsfarve

Hos Skoringen kan du skabe dit helt eget udtryk med et par Vagabond-sneakers i den rette farve. I vores udvalg finder du flere forskellige farver og nuancer. De lyse farver er perfekte til sommeren, mens de mere afdæmpede nuancer er velegnet til vinter.

Du finder blandt andet Vagabond-sko i følgende farver hos Skoringen:

  • Gul
  • Beige
  • Rosa

I udvalget finder du også Vagabond-sko i flere stærke materialer. Vagabond har sko i alt fra ruskind til læder. Når du køber sko fra Vagabond er du altid sikret høj kvalitet i materialerne, og i Skoringens udvalg er vi sikre på, at du hurtigt kan finde et par nye sneakers.