• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
6 produkter
Sorter efter:
Du har set 6 ud af 6 produkter

Bliv sommerklar med Ipanema

Der er intet som lyden af klip klapper, der kan lede tankerne hen på sydens sol og varme. Vi tænker med det samme på flotte, farverige drinks, en krystalklar pool, frisk frugt og afslapning. Du behøver ikke tage til syden for at bruge klipklapper, men vi forstår godt, hvis du har lyst.

Her hos Skoringen har vi farvestrålende klip klapper og badesandaler fra alle de kendte brands, så du kan blive klar til sommeren.

Hop med på klip klap-trenden med Ipanema

Klip klapper har de seneste år fået en form for renæssance inden for modeverdenen. Faktisk så meget, at klip klapper er blevet lidt af en trend. Ipanema har skabt et univers fyldt med farver, så du kan købe et eller flere par sandaler i forskellige nuancer og skifte imellem dem. Grøn, blå, gul, sort, hvid, orange… Vælg lige den farve, du har lyst til.

Ipanema klip klapper er lavet i lækkert, fleksibelt gummi, der holder formen og gør skoen blød og behagelig at gå i. Klip klapperne kan komme i vaskemaskinen, så de altid er rene og friske.

Til alle outfits

Nogle sommerdage er lidt køligere end andre, og derfor er det måske ikke hver dag, du har lyst til at gå i kjole eller nederdel. Heldigvis skal det ikke afholde dig fra at hoppe i dine bedste flipflos. Ipanema klip klapper kan nemlig sagtens matches med et par jeans med smalle eller brede ben, hvis det alligevel er lidt for varmt til lukkede sko.

Klip klapper kan også bruges til hjemmesko, når du bare tøffer rundt derhjemme, skal ud med skraldet eller hente post i postkassen. Det er en god, allround-sko med mange anvendelsesmuligheder.

Ipanema mod blege og ildelugtende fødder

Solstreger eller tanlines kan godt være pæne nogle steder på kroppen, men et par blege fødder har aldrig været noget at råbe hurra for. Det slipper du for med klip klapper, der giver masser af plads til solens stråler på dine fødder.

Med et par klip klapper får fødderne masser af luft, hvilket er ideelt på varme sommerdage. Et par fødder, der har været lukket inde bag strømper og sko en hel dag, kan komme til at lugte, og især hvis det er varmt udenfor. Vores fødder har brug for luft, og derfor er klip klapper en fantastisk sommersko.

Hvis du har brug for lidt mere støtte, end klip klapper giver, kan du i stedet tage et kig på vores udvalg af sandaler. Du kan eventuelt skifte mellem dem og bruge sandalerne, hvis du skal ud på lidt længere gåture.

Gør dine fødder klar til klip klapper

Et par fødder, der har været lukket inde hele vinteren, efteråret og dele af foråret, har typisk brug for lidt pleje for at blive klar til sommeren. Når du kan begynde at mærke varmen i kinderne, kan du med fordel finde et fodbad frem og give dine fødder en ordentlig omgang wellness, hvor du:

  • Lægger fødderne i lunt vand med en lækker duftolie i
  • Filer død og hård hud væk fra under hæle og tæer
  • Renser tåneglene grundigt – også ude i siden
  • Fjerner neglebåndene eller skubber dem ned
  • Giver fødderne en god omgang fodcreme
  • Maler dine negle med en neglelak i en flot farve

Gør dette et par gange eller tre over to uger, og så er dine fødder klar til at komme ud i verden.