• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
101 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 101 produkter

Trendy sko fra Green Comfort

Med sko, støvler eller sandaler fra Green Comfort så får du et trendy stykke fodtøj med et højt niveau af komfort. Green Comfort har udviklet deres egen såkaldte EnergySole™-teknologi, der giver dig en god støddæmpning. Hos Skoringen finder du sko fra Green Comfort, der både er moderigtigt og fremstillet i et smart, trendy design.

Green Comfort har et enkelt mål, nemlig at producere topmoderne fodtøj i en høj kvalitet til kvinder, hvor komfort og bekvemmelighed er i centrum. For dem er der ingen grund til ikke at kombinere komfort med et lækkert design.

Af den grund er det ganske enkelt en fornøjelse - og en fryd for øjet - at have et par sko fra Green Comfort på.

Hvem er Green Comfort?

Green Comforts eventyr begyndte i 1994, hvor de to grundlæggere Hans Jørgen Millner og Jesper Stærmose etablerede deres nye brand. Brandet er bygget på deres patenterede sål og dens stødabsorberende egenskaber. Siden grundlæggelsen har Green Comfort leveret over tre millioner par fodtøj til de kolde, nordiske fødder.

Igennem årene har Green Comfort udviklet deres koncept, og i dag er de anerkendt for at levere fodtøj med maksimal komfort og med øje for tidens moderne trends.

Faktisk blev Green Comfort i 1990’erne opfordret til at designe og fremstille fodtøj henvendt til forbrugere med blandt andet gigtproblemer, hvor det optimale fodtøj er vigtigt.

I dag tilbyder Green Comfort et stort udvalg af højtudviklede fodtøj med komfort og design i centrum. Green Comfort udvikler konstant nye og innovative produkter, og alt deres produktion foregår i bæredygtige miljøer.

Find Green Comfort sko hos Skoringen

Hos Skoringen gør vi det nemt for dig at finde de rette Green Comfort sko for dig, så du får mest muligt ud af din oplevelse hos os. Her på siden benytter du blot vores søge- og filtreringsfunktioner. Du kan filtrere din søgning efter disse variabler:

  • Størrelser
  • Farver
  • Materialer
  • Pris

Den patenterede fodsål EnergySole™ giver markedets allerbedste stødabsorbering. Selve konstruktionen af den elastiske indersål betyder, at føddernes små og store muskler bliver aktiveret. Dermed øges blodcirkulationen i både fødderne og benene, hvilket er med til at modvirke træthed.

EnergySole™ er en fast bestanddel i alt fodtøj fra Green Comfort. Som noget nyt har Green Comfort udviklet en ny sål, der er en kombination mellem EnergySole™ og hukommelsesskum. Det giver dig både den gode stødabsorbering, der samtidig støtter din fod samt en blød overflade af hukommelsesskum, der former sig efter dine individuelle fødder.

Vedligehold dine sko fra Green Comfort

Når du har fundet nogle sko fra Green Comfort, som er lige noget for dig, så vil du garanteret gerne passe godt på dem. Det behøver ikke at være besværligt at vedligeholde dit fodtøj - med de rette produkter det enkelt og ligetil. Og så sørger du tilmed for at skoene forbliver funktionsdygtige og holdbare i endnu længere tid.

Hos Skoringen finder du alt det tilbehør, som du har brug for at vedligeholde sko fra Green Comfort. Du kan eksempelvis give dine sko en omgang imprægnering, så de kan klare alt slags vejr og får den bedste beskyttelse fra start. Her ser du vores tilbehør til imprægnering af sko.

Vi tilbyder også et udvalg af produkter til rengøring og hygiejne af sko, så dit fodtøj altid er flotte og præsentable. Du kan finde vores produkter til rengøring og hygiejne her.

Køb Green Comfort sko hos Skoringen

Hvis du synes, at et par sko fra Green Comfort lige er noget for dig, så kan du nemt bestille dine favoritpar direkte hjem til dig fra vores webshop. Når du bestiller hos Skoringen, kan du altid forvente, at vi leverer hurtigt og effektivt hjem til dig. Dermed kan du hurtigt tage dine nye Green Comfort sko i brug.

Husk på, at du også altid mulighed for at komme og besøge os i en af vores mange fysiske butikker. Du kan se en oversigt over vores butikker her. Så kan du nemlig se og prøve skoene, før du vælger at købe dem. Vi er klar til at vejlede dig i din lokale Skoringen. Vi ser frem til at modtage din ordre, og vi håber, at du bliver glad for dine nye sko fra Green Comfort.